изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:23 EET
Чироза застрелял Ханс и изгорил дрехите му    
Ред и сигурност Милчо Петров-Чироза, единият от босовете на разбитата банда за мокри поръчки “Килърите 3”, собственоръчно ликвидирал пернишкия наркодилър Николай Николов-Ханс. Прострелял го в тила. После съблякъл дрехите му, сложил ги в найлонова торба и ги изгорил. Трупа заровил край пернишкото село Габров дол. Това заявил основният свидетел на прокуратурата - серийният убиец Станислав Ангелов-Сиси.


Ханс изчезна през февруари 2008 г. Преди две седмици тялото му бе открито заровено край Габров дол. Криминалистите били отведени до мястото от Сиси. Каква е причината той да проговори след пет години и половина мълчание, засега не е ясно. От неговите показания се разбрало, че Чироза посегнал на Ханс по поръчка на 70-годишния Васил Василев-Бай Васо. Пенсионерът е баща на убития през 2005 г. в центъра на Перник Васил Арарски-Райко Кръвта.

Предполага се, че Ханс бил очистен, тъй като отказал да изпълни мокра поръчка за отстраняване на конкуренти. Било му заръчано да убие Николай Христов-Хайо. Той обаче се ослушвал и за назидание платил с живота си. Не след дълго и Хайо бе застигнат от куршум. На 19 февруари 2008 г. той бе застрелян пред хотел “Струма” в центъра на Перник. Любопитното е, че за убийството му бе осъден именно Сиси. А след изчезването на Ханс, у Сиси бяха открити неговата лична карта, пистолетът и медальонът, с които никога не се разделял. Тогава Сиси заяви, че взел вещите на Ханс като залог за заем на лихва.

Засега на престъпната група е повдигнато обвинение само за смъртта на Хайо. Милчо Чироза е подведен под отговорност, че го е застрелял, а Бай Васо - че го е поръчал.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Чироза застрелял Ханс и изгорил дрехите му | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди