изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 21:29 EEST
Шефът на Агенцията за инвестиции подаде оставка във Фейсбук    
НовиниНестандартен начин за напускане избра Борислав Стефанов, шеф на Българската агенцията за инвестиции - БАИ. Той написа статус във Фейсбук и така всички разбраха, че вече не иска да заема досегашната си длъжност.

"След почти четири години дойде време да напусна Българската агенция за инвестиции. Признавам си, че въпреки първоначалните ми предубеждения към държавните институции, работата в БАИ се оказа най-интересното нещо, което съм вършил досега. Естествено, много от нещата, които исках да направя в агенцията останаха недовършени, но все пак - въпреки кризата - работата на колегите помогна за привличането на няколко нови и важни инвеститори в сферата на автомобилната индустрия и аутсорсинга, както и до разширяването на дейността на фирми в сферата на електротехниката, химията и леката промишленост, които вече бяха инвестирали у нас”, гласи посланието от стената на Борислав Стефанов.

Пред Дарик той коментира и какви са причините да поиска да напусне:

"Причините за решението ми са свързани с липсата на комуникация с правителството на Пламен Орешарски. Тъй като позицията директор на БАИ е политическа, тя трябва бъде заемана от човек, който се ползва с доверието на кабинета и премиера. От три месеца не съм имал среща да говорим за инвестиции с представители на правителството", заяви Стефанов.

Той беше назначен за изпълнителен директор на БАИ през 2009 година от правителството на ГЕРБ./  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Шефът на Агенцията за инвестиции подаде оставка във Фейсбук | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди