изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 14:31 EEST
ВОЙНАТА В СИРИЯ: 8000 камикадзета хвърля Башар Асад срещу Запада    
По светаСирийският президент Башар Асад готви близо 8000 камикадзета, с които да спре агресията на водената от САЩ коалиция срещу страната, съобщава в. „Гардиън“, цитиран от fakti.bg. Медията се позовава на интервю на пожелал анонимност високопоставен военен от верните на Башар Асад сили.

В момента дори било сформирано подразделение от 13 пилота, които били готови да се разбият със самолетите си на паулбите на западните самолетоносачи, които се придвижат към бреговете на Сирия.

„Гардиън“ отбелязва, че режимът в Дамаск е предприел всички необходими мерки, за да защити системата за противовъздушна защита от евентуални нападения. От опозицията потвърдиха, че правителствените сили се изтеглят от района на международното летище край Дамаск в околните селища.

Башар Асад трябва да бъде изправен пред международния трибунал в Хага, заяви в интервюто си за в. "Паризиен" лидерът на сирийската опозиция Ахмад Джарба. Той днес се срещна в Париж с президента на Франция Франсоа Оланд.

Джарба посочи, че очаква от западните страни наказателен удар срещу режима, както и политическа, и военна помощ за опозицията.

Военният удар е много сложен за организиране, призна пред телевизия „Франс 2“ говорителят на френското правителство. Целта трябва да бъде не само възпирането на режима от нови химически атаки, но и намиране на изход от кризата.  http://petel.bg

 


Сходни връзки

ВОЙНАТА В СИРИЯ: 8000 камикадзета хвърля Башар Асад срещу Запада | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди