изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 08:28 EEST
ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ    
Лов и риболовВъв връзка с изтекли информации в медиите, че цените на билетите за любителски риболов се вдигат, ръководството на ИАРА информира, че цените на билетите за любителски риболов няма да се променят и остават същите, както досега. Билет за любителски риболов се издава за срок една седмица, един месец, шест месеца и една година.

Цени на билетите са 25 лв.- годишен билет, 15 лв. – 6 месеца, 8 лв. – 1 месец и 4 лв. – седмица.
За издаване дубликат на билет за любителски риболов се събира такса в размер 2,20 лв. От началото на 2013 г. до края на месец юни 2013 г. са издадени 148 882 бр. билети за любителски риболов.  Любителски риболов извършват физически лица, които притежават билет за любителски риболов. Билетът за любителски риболов е личен и поименен и не може да се преотстъпва на трети лица.
Билетите за любителски риболов се отпечатват от ИАРА и се разпространяват чрез териториалните й звена, държавните горски стопанства, държавните ловни стопанства, риболовни организации, сдружения и други лица.
Членовете на риболовни сдружения заплащат 80 на сто от определената такса за издаване и презаверка на билета за любителски риболов след представяне на членска карта на съответното сдружение, заверена за съответната календарна година.


 


Сходни връзки

ЦЕНИТЕ НА БИЛЕТИТЕ ЗА ЛЮБИТЕЛСКИ РИБОЛОВ НЕ СЕ ПРОМЕНЯТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди