изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:46 EEST
Манекенки в ужас, отказват да свидетелстват срещу Чолата    
НовиниПолицаи почват ново разследване по случай от 2010 г., когато красавица умира мистериозно

Пълен обрат претърпява делото срещу шефа на модната агенция FH1 Росен Чолов - Чолата, след като свидетели на прокуратурата един след друг започнаха да се отказват от показанията си. Независимо от твърденията на магистрати, че ще го държат докрай зад решетките, Чолата е пуснат тайно на свобода и в момента е при жена си Ирена Милянкова. Съни от култовия сериал „Под прикритие“ подготвила празненство по случай завръщането на арестувания и обвинен в сводничество неин съпруг, от когото има 4 деца. На градинско парти в дома им в “Горна баня” присъствали дори няколко от манекенките, които уж е трябвало да свидетелстват срещу Чолов, разкриха източници на “ШОУ”, близки до семейството на Милянкова.

С темпото, с което свидетелките на прокуратурата се отричат от първоначалните си показания, не е сигурно, че ще се стигне изобщо до процес, коментират запознати с делото. Има съмнения, че промяната в показанията се дължи на натиск. Осведомени твърдят, че всички, ангажирани по процеса свидетелки, са били посетени от хора на Чолата, за да им се вмени какви са правилните показания, които трябва да дадат.

Опитите на разследващите да докажат, че манекенките лъжат, не успели, защото те били твърде уплашени от бившия си, а за повечето от тях и настоящ работодател. Фалшът в показанията личал особено по това, че всички до една обяснявали, че бегло познават шефа си и на практика няма как той да ги е вкарал в схема за организирана проституция.
Манекенките категорично отричали да е имало каквито и да е уговорки за платен секс. Те обвинили няколко проститутки, които вече са дали показания, в лъжесвидетелстване и

поискали да бъде устроена очна ставка

разкриха разследващи.

Дори и тези, които първоначално разказаха, че Чолов е бил жесток с тях, сега твърдят, че е изряден работодател и извън ангажиментите на подиума никога не искал от тях да правят непозволени неща.
Четири свидетелки, които са признали, че проституират и обслужват заможни бизнесмени, твърдят, че манекенките са правили каквото и те.

Най-важният свидетел на прокуратурата е Ралица Любенова, която освен от платен секс е печелела и като „маман“ - тя е трябвало да наема нови кандидатки за слава и да ги уговаря, че има и други начини да заработват пари и им е давала личен пример.

Любенова се обърна срещу Чолов, веднага след като разбра, че е обвиняема заедно с него и шофьора му Пламен Кирилов, който е карал по разпределение манекенките при клиентите. Любенова призна, че в ролята си на букер на фирмата е осигурявала свежа плът за бизнесмени. Пред разследващите тя разказа също с кои мъже се е срещала за пари, както и колко са й плащали.

Шофьорът обаче отрече да е карал момичета при бизнесмени. Самите момичета също посочиха, че не го познават. Така обвинението за организирана престъпна група се срути.

От арестуването на Чолата досега се разбра, че уговорките с манекенките са минавали под определени кодове, които не са търпели вариации.
С изрази като „Да играем един мач довечера", "Искам да вкарам 2-3 гола" и

"Прати дрешки за гардероба"

моделките са били викани да обслужват клиенти по адреси. Ангажиментите им далеч не са се ограничавали до това да се фръцкат облечени, а всичко е опирало до стандартни сексуслуги.

С „Иди и вземи нещата“ шофьорът е отивал на адреса, за да прибере момичетата. Таксата за сеанс с тях е била от 800 до хилядарка, а за чужденци и повече. За разлика от стандартните клубове за платена любов, парите от секса тук се делили 50 на 50, защото Чолата излизал с номера, че осигурява и кариера на манекенките, като ги лансира посредством професионалните фотосесии за всяка от тях.

Покаяли се и дистанцирали се от първоначалните си показания момичета твърдели, че при сексангажиментите задължително са ползвали предпазни средства, изключение се правело само за оралната любов, която не включвала презерватив. Указанията се давали не лично от шефа на агенцията , а от букерката. Тя пък се оправдавала с Чолов и твърдяла, че е получила нареждания лично от него.

Манекенки са си докарвали и допълнително средства от воаяжи в чужбина. Най-много курсове се изпълнявали в Истанбул.
Сред манекенките за назидание се повтаряла историята на тяхна колежка, която отказала да прави секс с богат арабин и я остригали нула номер. Красавицата не се съгласила, защото нямало да получи и лев за услугите си.
Санкции имало и срещу манекенки, които

отказвали да се снимат като порноактриси

и да се кълчат за клипове, защото се страхували някой техен близък да не попадне на кадрите. Такива моралистки били „пращани“ да се пробват в конкурентни агенции, за да видят, че и там е същото.

Докато беше в ареста на Централния софийски затвор, Чолата се е свързвал официално само с жена си, за да не го заподозрат, че се опитва да влияе над свидетели, но за човек, ограничен откъм контакти, той е показвал завидна осведоменост, което пък водело до съмнения, че вероятно е намерил друг начин да си комуникира с подопечните си и да раздава инструкции.

Чолов освен това пробва да се измъкне навън с оплаквания за бодежи в областта на сърцето, но съдът не прояви благоразположение към него и го остави да постои зад решетките. Чолов бил решен да се жалва от спецовете в медицинския център към ареста, че са подходили към него непрофесионално и не го пуснали за консултация с кардиолог. Мъжът на Милянкова на няколко пъти повтарял, че отношението към него е тенденциозно и дори заплашил със съд за нарушаване на правата му.

Според източници от затвора, въпреки че актрисата и моделка Ирена Милянкова изпълни по всички параграфи ролята си на загрижена съпруга, опитваща се да разчувства съдебния състав, що се отнася до личните посещения, то Чолов не криел досадата си, защото бил принуден да слуша само оплаквания от страна на жена си. Чолов обаче се страхувал да не ядоса нежната си половинка, защото тя е част от ролята му на грижовен съпруг и баща, като контрапункт на сводническите обвинения.
Още в самото начало Чолов се опита да се измъкне навън, твърдейки, че като

глава на многочленно семейство

осигурява прехраната за всички, защото Милянкова е останала без ангажименти след приключването на договора си и на практика само той издържа семейството. Пред съда разказа също, че двама болни родители в Никопол разчитат на него. След като излязъл навън, Чолов още не бил намерил начин да се види с болните си родители, а го ударил на живот, за да забрави за затворническото си битие.

Според първоначалните планове Чолов можеше да изкара до 15 години в затвора по повдигнатите му обвинения, като за склоняване към проституция и трафик на хора може да отнесе от 5 до 15 г. лишаване от свобода. Прокуратурата продължава да държи на обвинението, че той е използвал момичетата за развратни действия, като им обещавал и давал облаги. Освен затвор като организатор на престъпна група рискува и глоба до 100 хил. лв. и конфискация на част или на цялото имущество, но до всичко това след новите обстоятелства може би няма да се стигне.

Чолов винаги е бил сочен за човек на братята Красимир и Николай Маринови - Маргините. В началото е имал ангажименти, свързани с модната агенция "Визаж" на Жени Калканджиева, но от години развива самостоятелна дейност. Разследването на организираната група за проституция извади на бял свят и друг случай от 2010 г., когато манекенка от агенцията на Чолата загива при странни обстоятелства. Полицаите усилено ровели в архивирания от техни колеги случай, като го възобновили, с надеждата да изкопчат и оттам ново основание за дело срещу Чолов, но засега се проваляли в опитите.

Хора от обкръжението на Чолов твърдят, че причината да се стигне до обвинението срещу модния бос, който е също и шеф на Българската федерация по ръгби, са страховете на някои от връзки на Чолата с тартора на групата „Килърите“ Петър Стоянов, известен с прякора Пешо Сумиста. От приятелския кръг на Чолата твърдят, че той е бил притискан да свидетелства срещу Пешо Сумиста с обещанието, че ако се навие, всички подозрения към него за сводническа дейност ще отпаднат. Чолата категорично отказал да натопи Сумиста и така се стигнало до разследването в организиране на проституция.

Мъжът на Милянкова има и други проблеми. По време на продължителния арест модната агенция на практика е фалирала и сега той трябва да започне отново да гради бизнеса си, ако реши да се занимава още с манекенки.

Яна ТИНКОВА
http://www.blitz.bg

Фолкпевици с многобройни фенове признаха, че са проститутки

Мисис България Свят 2008 Ралица Тодорова украси "Плейбой"

Чакат Ирена Милянкова за кинопремиера

Милянкова излезе от изолацията за парти на Визаж

И Люси Дяковска излизала с моделка от FH1

Боряна: Чолата лично ме караше за секс до Косово

ГОЛЕМИ УПРАВНИЦИ, ГОЛЯМО ЧУДО - ВТОРИ ГЕРБЕР-ДЕПУТАТ ЗАМЕСЕН С ПРОСТИТУТКИ НА ЧОЛОВ

Шефката на FH1: Ирена Милянкова изчезна!

Чолата забранявал на жриците си секс с презерватив при постоянни клиенти

Секс с миска - само след препоръка

По две секс робини от бардака на Чолов обслужвали холивудски звезди

Арестуваха мъжа на Ирена Милянкова от "Под прикритие"

И син на известен поет набъркан в бизнеса с красива плът

Булката през пролетта – в цвят и нежност

Главната героиня от “Под прикритие” Ирена Милянкова: Първото ми дете не е кръстено на Маргина

Изящни женски форми греят в зимна София

Подбрани горещи манекенки снимат реклама с попфолк дива

Жена на Годината 2008


ВИЖТЕ ПЪЛНАТА КОЛЕКЦИЯ ОТ ВОДЕЩИТЕ СНИМКИ НА АМЕРИКАНСКОТО ИЗДАНИЕ "PLAYBOY" ОТ 1953 Г. ДО ДНЕС


 


Сходни връзки

Манекенки в ужас, отказват да свидетелстват срещу Чолата | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди