изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:59 EET
Спипаха бракониери с миди, риба и скариди    
Лов и риболовДве бракониерски мрежи прибрали от Дуранкулашкото езеро през уикенда и служители на ИАРА-Добрич. Вътре имало 25 кг сребриста каракуда. Рибките били освободени и върнати във водата, а собственикът на мрежите се издирва.

72 килограма черни морски миди, уловени от бракониер, върнаха в морето инспектори от Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури /ИАРА/ - Варна.

Мъжът бил спипан в стария канал към Варненското езеро, като проверяващите иззели и гагамът /уред за улов на миди - б.а./, с който той вадил морския деликатес, съобщиха от ИАРА.

Още един нарушител се сдобил с акт от ИАРА в края на миналата седмица. Бургазлия, управляващ микробус "Форд", бил спрян за проверка от гранични полицаи край Бяла. В багажника униформените намерили 22 кг платерина и 12 кила скариди.

Собственикът нямал документи за произход и за превоз на специализираната стока. Затова полицаите викнали инспектори от ИАРА, които конфискували партидата.  http://www.trud.bg


 


Сходни връзки

Спипаха бракониери с миди, риба и скариди | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди