изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 11:42 EEST
Лунна диета – септември 2013    
Здраве Кое е по-голям проблем за вас – да не може да изговаряте правилно „р” или да ви е мокро, студено и депресивно през месеците с „р” в името? Определено първото е поправимо, а второто преживяемо. За едни по-лесно, за други по-трудно, но трябва да се справяме с живота такъв, какъвто е и то по най-добрия възможен начин. Златната есен дано да ни поглези с по-топли и много слънчеви дни. Да можем да облечем за последно летните рокли и да дефилираме по улиците, преди да ни удари влагата и мъглата и да се налага да се загръщаме с дебели шуби и шлифери.

И защото все още е лято и да се надяваме да го има поне до Нова година, е добре да запазим талията си, такава каквато сме я имали на плажа. Не бива да се отпускаме и да разпускаме колана.

Най-лесно знаете става с разтоварващата лунна диета, която включва 4 пъти в месеца по време на лунните фази прием само на вода, чай и прясно изцедени плодови сокове. Смята се, че лунните фази влияят върху физиологията на жената и точно в тези дни може да се отслабне много по-лесно.

И най-вече, ако сте заковали кантара на желаните килограми да ги поддържате такива до следващото лято. За целта лунната диета ще ви свърши идеална работа, комбинирана с повече движение и гимнастика.

Лунни фази – септември 2013 година

5 септември 2013, 14:37 часа – новолуние
12 септември 2013, 20:09 часа – първа четвърт
19 септември 2013, 14:14 часа – пълнолуние
27 септември 2013, 6:56 часа – последна четвърт

http://www.az-jenata.com

 


Сходни връзки

Лунна диета – септември 2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди