изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 05:59 EEST
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. За десети път – рибен и миден фест в Каварна ”, четем на първа страница във вестник „Нова добруджанска трибуна”. Десетото юбилейно издание на фестивала ще се проведе в Каварна от 13 до 15 септември. Тази година традиционният фестивал ще се реализира в рамките на проект, който общината е спечелила чрез Местна Инициативна Рибарска Група “Шабла-Каварна-Балчик” по Оперативна програма за развитие на сектор “Рибарство” 2007-2013.

„Благоустрояват се териториите на ГКПП Кардам и Дуранкулак”, съобщава печатното издание. Активизира се хигиенизирането и се подобрява цялостният вид в района на „входната врата“ на област Добрич и страната, е отчел областният управител на Добрич Недко Марчев. Той лично е извършил няколко проверки на двата гранични контролно-пропускателни пунктове. „Българска и румънска керамика представя изложба в Двореца”. Експонирана е в галерия „Тихото гнездо”. Голяма част от румънските автори в изложбата са последователи на проф. Костел Бадя, творец положил началото на модерната румънска керамична школа. На негово име всяка година се провежда международен конкурс по керамика в град Констанца.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди