изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 01:54 EEST
Цветлин Йовчев алармира: Пристигат автобуси от страната, имаме сигнали за провокатори    
Ред и сигурност Непрекъснато идват данни за автобуси, които утре ще пристигат от страната. Това каза на брифинг в МВР министърът на вътрешните работи Цветлин Йовчев. Той увери, че органите на реда са в готовност, за да осигурят безопасността на утрешния протест.

“Имало е сигнали за хора, които се опитват да провокират насилие. Взимаме мерки. За щастие, повечето от тези сигнали се оказват несъстоятелни. Надявам се и сега да се окаже така”, посочи Йовчев. По думите му, в по-голямата си част хората в протеста са нормални хора, които едва ли ще предприемат такива действия.

По отношение на сблъсъците на протеста от 23 юли, когато беше нападнат прословутият бял автобус, Йовчев обясни, че са установени част от нещата, които са били изискани от прокуратурата.

„Убеден съм, че ще успеем да установим всички лица и ще предприемем мерки към тях. Става дума за тези лица, които се опитаха да провокират насилие. Имаме снимки на 39 лица, които участват активно в такива действия. Ще ги установим и ще подходим по закона”, заяви Цветлин Йовчев.

По отношение на заплащането на извънреден труд на полицаите, Йовчев каза: “Извънредният труд е изплатен. Намерени са средства, които да компенсират труда им. Служителите ще получат тези средства на 10-и, заедно с аванс”.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Цветлин Йовчев алармира: Пристигат автобуси от страната, имаме сигнали за провокатори | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди