изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:49 EEST
Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи    
ПарламентДневният ред на обществото иска вашата оставка. Така започна декларацията си от името на ГЕРБ в парламента Бойко Борисов. „Ние сме първа политическа сила. Все пак отчитайте, г-н Станишев, че откакто сте председател на партията, не сте ни победили на избори нито един път. Само преди два месеца ви победихме във Варна”, заяви той.

„Разбирам колко приятели имате сред социологическите агенции. Затова г-н Миков с такава жестокост се отнесе към НЦИОМ“, заяви Борисов. Той се възмути от многобройните кадрови назначения, които според него са несполучливи. „Толкова много калинки, че човек не може да ги изговори. Дори за Хасково още ви е страх да кажете кой е областен управител“, каза той.

Борисов посочи, че не отправя критиките си към Пламен Орешарски, защото според него той е само изпълнител. Той се обърна и към „Атака“: „Сега трябва да убедите вашите симпатизанти, че не крепите БСП и ДПС. Но да не ви мисля. Аз си имам мои избиратели“.

Лидерът на ГЕРБ беше категоричен, че партията му ще победи на следващите избори. „И съм убеден, че на следващите избори пак ще бъдем първа политическа сила. Защото имаме политики и идеи“, каза той и изброи победите на партията на изборите, включително и избирането му за кмет на София.

„Подценихте ни? Е сега ме подценявайте пак и вижте как пак ще ви се случи същото“, обърна се той към членовете на левицата.

„Ще вкарате държавата в такава криза, от която няма да можете да я извадите след това“, смята той и посочи, че и ПЕС и посланиците на европейските страни у нас са разтревожени от случващото се в страната.

Борисов призова за избори, „Айде, давайте си оставката, хората да си кажат, да се успокои всичко“. Декларацията си той завърши с обръщение към БСП: „А нали сте първа политическа сила? Ще спечелите и ще управлявате. Спечелете и ще имате моралното право. Тогава ще стоим там тихичко и ще си мълчим, нали сте първи Хайде, подавайте си оставката и всичко да тръгне добре!“.

След изказването си Борисов напусна пленарната зала. Съобщението за бомбена заплаха към парламента, обаче, го върна обратно. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи
Автор: Anonymous да 2013-09-04 @ 11:28 EEST
Господин Борисов не можа да разбере че нито тях нито другите искат протестиращите и продължава да се държи нагло както се държа през целият си мандат
Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи
Автор: Anonymous да 2013-09-04 @ 12:37 EEST
Проблемът е, че Борисов не е алтернатива. Като се върне ще докара пак някои като Цветанов и Фидосова.
Хората не протестират против БСП или ГЕРБ. Протестират срещу цялата политическа класа, която си предава щафетата на няколко години и нищо не правят за подобряване положението на Страната.
В голямата си част протестите са спонтанни. Въпреки това рано или късно ще се формира политическо движение, което да оглави протестите. Дано да са някои нови с по-различно възпитание от комсомолското.

Отделно, че много хора им се бърка здравето, защото не могат да бъдат цял живот чиновник на сянка в някое подведомство и да топят човката наволя. 

Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи
Автор: Anonymous да 2013-09-05 @ 08:57 EEST

мутренскоченгеджийската партия се разпада

Бойко Борисов: Айде давайте си оставката, че всичко да се оправи
Автор: Anonymous да 2013-09-07 @ 11:09 EEST
Долу БСП/ГЕРБ!!!!

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди