изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 18:53 EEST
Сидеров скастри Борисов за поведението му на сърдито момче    
ПарламентСтрастите в парламентарната зала продължават да се нажежават паралелно с обстановката отвън. Лидерът на "Атака" Волен Сидеров отправи остри критики и към управляващите, и към опозиция, като се заяде с Бойко Борисов, че се държал като сърдито момче.

Политическата есен започва на криво. Очаквах разбор от лидера на най-голямата парламентарна група. Той трябваше да каже, а същото очаквах и от другите лидери, какво трябва да се направи. Лидерът на най-голямата парламентарна група се държи като сърдито момче: Аз съм лидер на най-голямата група, а вие не ми давате да управлявам" . В опозиция също може да си полезен на народа си, г-н лидер на най-голямата парламентарна група", каза лидерът на "Атака" Волен Сидеров от парламентарната трибуна.
Според него неотложни въпроси са опасността от трета световна война заради сирийската криза, безработицата и стандарта на живот на българина. 

Той разкритикува декларацията на КБ внесена в 42-рото НС. Сидеров очаквал коментари от КБ за техните намерение, как ще осъществят набелязаното в декларацията. Как господин премиер ще пазите българските производители от нелоялна конкуренция. Това означава да бъдат изгонени монополите и златните концесионери", каза Сидеров.

"Хората нямат работа и това са наши избирателни райони. Дайте да чуя нещо градивно. Да се вдигнат пенсиите. През изминалите 4 години управляващата партия не се реши да излезе от колониалното робство. Повечето гербери са си по работните места и през работно време излизат да протестират", каза Волен Сидеров.

"Имам съвет към ДПС. Не се дръжте като управляваща партия. Не правете кадрови назначения, защото дразните хората по места. Това ще доведе до глухия грохот. Питам готови ли сме да махнем монополите и да върнем в български ръце тока, водата и веригите. Айде, да мислим по този въпрос", каза лидерът на "Атака".

Грешката от Ирак не трябва да се повтаря. Ние сме за пълен неутралитет на България да не даваме на никаква логистична подкрепа нито бази, нито коридори. Това може да е опасно за нас. Нека залата да гласува и да е ясно, че ние не искаме България да бъде намесена във войната в Сирия. След Сирия е ред на Иран и тогава може да стане трета световна война", каза Волен Сидеров.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Сидеров скастри Борисов за поведението му на сърдито момче | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди