изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:08 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 3 септември, в 09:20 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот, находящ се по ул. „Дунав” в град Добрич. Установено е, че около 04:00 часа на същата дата, чрез отваряне на вратопрозорец, неизвестен извършител е проникнал в имота. По данни на тъжителката е извършена кражба на мобилен телефон и лични документи. По случая се работи в условията на досъдебно производство по описа на Първо РУП Добрич.
-    На 3 септември, около 16:00 часа по улица „Вардар” в град Добрич, служители на Първо РУП Добрич спират за проверка З.Г. (20 г.) и С.В. (19 г.) и двамата от град Добрич. В хода на проверката в дрехите на двамата са установени 3 пакетчета със суха тревна маса, с общо тегло 3,5 грама реагираща на полевия тест на наркотичното вещество – канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа, двамата са задържани в Първо РУП Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.
-    На 3 септември, служители на РУП Каварна извършват проверка на частен дом на територията на град Каварна. В хода на проверката в имота са открити акцизни стоки без бандерол както следва: найлонови пликове със суха тревна маса – тютюн, с общо тегло 33,5 килограма. Работата по случая продължава по описа на РУП Каварна.
-    На 3 септември, около 14:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен дом на територията на с. Оброчище, общ. Балчик. Установено е, че за времето от 1 септември до 09:00 часа на 3 септември, неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в имота. По данни на тъжителката е извършена кражба на мобилен телефон и електрически фенер ведно със зарядно устройство за него. Незабавно е сформирана група, която след проведени оперативно издирвателни мероприятия установява извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан криминално проявения и осъждан В.А. (21 г.) от с. Оброчище, общ. Балчик. В хода на работа е установено, че същия е съпричастен към извършена кражба на 30 август тази година на таблет от частен имот находящ се в село Оброчище. Работата по случая продължава по описа на РУП Албена.
-    На 3 септември, около 14:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот на територията на с. Оброчище, общ. Балчик. Установено е, че за времето от 15:00 часа на 29 август до 08:00 часа на 3 септември, неизестен извършител чрез демонтиране и извършил кражба на камера за видео наблюдение монтирана на фасадата на имота. След проведени оперативно издирвателни мероприятия са установени извършителите на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена са задържани М.М. (19 г.) и криминални проявения и осъждан И.Н. (21 г.) и двамата от с. Оброчище. Работата по случая продължава по описа на РУП Албена.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-09-04 @ 12:58 EEST
Мислех си за къща в Оброчище... Ама то там като развъдник за разбойници ... И как си ги знаят само.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди