изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 13:06 EEST
Какво трябва на България, за да играе бараж?    
СпортНационалният селекционер Любослав Пенев даде пресконференция преди гостуването на Италия (6 септември) в Палермо. Нашите заминават в четвъртък рано сутринта за Ботуша.

Любо Пенев не се отказва от поставената цел, минимум класиране за баражите. Към момента България е на второ място в група „В“ с 10 точки, лидер е Италия с 14. Според селекционера три победи до края – гостувания на Италия, Малта, Армения и домакинство на Чехия, ще ни класират за баражите.

„Може би математически, ако от четири мача, спечелим три, отиваме на плейоф. Но всичко започва от мача в Палермо. Да не мислим за мачовете в Малта, Армения или за мача с Чехия. Нека първо си свършим работата с Италия, втора стъпка с Малта, после с Армения и накрая с Чехия. Но като цяло, пак казвам, ако спечелим три от четири мача, мисля, че си гарантираме плейоф. Това минава през сериозна игра и сериозно отношение към това, което ни очаква. И футболистите знаят и са запознати, че това никак няма да е лесно. Чакат ни изключително трудни мача, три като гости и един като домакин“, заяви Любо Пенев.

„Гоним плейоф, няма от какво да ни е страх. Трябва да излезем в първия мач, след това във втория, с високо самочувствие, което има покритие и резултати. Така че момчетата трябва да бъдат абсолютно спокойни. Но в никакъв случай малко концентрирани. Това винаги им го казвам. Ако нашият отбор е максимално концентриран и играе на сто процента на своите възможности и изпълнява максимално добре тактическите указания, сме изключително силен отбор. Но ако слезем малко под това ниво, ние сме един обикновен отбор. Ние сме един от фаворитите за плейоф в нашата група“, уверено допълни легендарният нападател./БЛИЦ

6 септември 2013 година
19:00 часа, Чехия - Армения
21:00 часа, Малта - Дания
21:45 часа, Италия - България

http://www.blitz.bg

КЛАСИРАНЕ 
Отбор М П Р З
ГР
Точки
 1.Италия 6 4 2 0 12 4 14
 2.България 6 2 4 0 11 4 10
 3.Чехия 6 2 3 1 6 4 9
4.Армения 6 2 0 4 6 8 6
5.Дания 6 1 3 2 6 9 6
 6.Малта 6 1 0 5 2 13 3
 


Сходни връзки

Какво трябва на България, за да играе бараж? | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди