изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:11 EET
Полицаи ловят риба с гранатомет и убиват 6 деца    
По светаВ Афганистан са задържани 8 полицаи, заподозрени в непредумишленото убийство на 6 деца в провинция Баглан. Полицаите отишли да ловят риба с гранатомет, но след рикошет във водата един от снарядите полетял към отсрещния бряг и взривил група къпещи се деца.

В резултат на взрива, шест деца на възраст от 10 до 14 г. загинали на място, а още две били ранени. Следствието признава, че груповото убийство е било непредумишлено, но въпреки това отговорните за смъртта на децата полицаи ще отговарят за действията си пред съда.

Афганистанският президент Хамид Карзай позвъни по телефона на семействата на жертвите, за да им изкаже съболезнованията си, като ги увери, че виновните ще бъдат наказани.

Инцидентът не е прецедент в Афганистан. Местните рибари често използват взривове, ръчни гранати и електрогенератори, представляващи сериозна опасност както за самите тях, така и за околните. http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Полицаи ловят риба с гранатомет и убиват 6 деца | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди