изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:05 EEST
Samsung показа смарт часовника си (видео)    
Любопитно Galaxy Gear ще бъде перфектният партньор на новия фаблет Galaxy Note 3, който също бе представен в Берлин

Южнокорейският технологичен производител Samsung представи официално своя първи смарт часовник Galaxy Gear два дни преди началото на хай-тек изложението IFA 2013 в Берлин.

Презентацията бе изнесен лично от изпълнителния директор на Samsung Джей Кей Шин в в берлинската зала Tempodrom пред публика от 2500 души, пише Mashable. На нея Шин представи и третата версия от серията смартфони с голям екран Galaxy Note.

Galaxy Gear ще разполага с 1,63-инчов сензорен Super AMOLED екран с резолюция от 320 на 320 пиксела. На каишката му е поставена 1,9-мегапикселова камера. Процесорът му ще бъде с тактова честота от 800 MHz, оперативна памет – 512 MB, a вградена памет – 4 GB.

Смарт часовникът ще поддържа и гласова функционалност, с която ще могат да се провеждат разговори директно от часовника, без да е нужно едната ви ръка да е заета да държи телефона.

Джаджата ще може да контролира музиката, която слушате на всяко Galaxy устройство. Тя разполага и с крачкомер, който ви позволява да следите физическата си активност.

Samsung наричат Galaxy Gear “перфектният партньор на Galaxy Note 3“. Това не е случайно – Gear ще бъде доставян в комплект с Note 3 и ще бъде напълно съвместим с таблета.

За момента е ясно, че часовникът ще бъде съвместим и с всички продукти от серията Galaxy.

Върху новата джаджа ще можете да записвате и пускате външни приложения – за момента Samsung имат 70 партньора, сред които RunKeeper, Tripit, Evernote, Vivino, eBay и Path.

Устройството ще се предлага в шест разцветки – черно, сиво, оранжево, бежово, лимонено зелено и с цвят на розово злато.

Galaxy Gear ще се появи официално на пазара на 25 септември в над 140 страни по света и ще се предлага на цена от 299 долара.

http://econ.bg


 


Сходни връзки

Samsung показа смарт часовника си (видео) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди