изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 21:33 EEST
Депутати от ГЕРБ с 390 лева заплата, напускат парламента    
Политика Депутати от ГЕРБ са решени да напуснат парламента, ако лидерът им отново им забрани да работят, признават те пред вестник "Преса". Ако пак ги извадят на улицата, те щели да си тръгнат, без да дават обяснение на партията. "За юли и август получих 390 лв. заплата", оплака се вчера Георги Андонов, депутат от Гоце Делчев. Други казаха, че са взели около 600 лв.

Ролята, в която се озоваха народните избраници през последните 100 дни, не им харесвала и ако отново ги извадят на улицата, щели да си тръгнат. През август ГЕРБ-ерите наистина бяха извън парламента, но защо са им дали толкова малко и през ваканцията, след като ние се върнахме в зала, чудеше се депутатът.

Той уточни, че към тази сума се добавяли и 1000 лв. от представителните пари и така посрещнал разходите си за лятото.
Всеки от хората на Борисов даваше различна версия колко е получил за юли, като повечето твърдяха, че са взели около 600 лв. заплата. Партията обаче подпомогнала някой депутати, които имах кредити към банки и не можели да ги покриват.

Накарали народните си представители да подпишат граждански договори за извършена от тях работа и така намерили основание да им дадат още по 2000 лв. допълнително от държавната субсидия.

Освен заради заплатите депутатите на Борисов смятат, че напускането на парламента е грешен ход, заради падналия рейтинг на партията.
Групата вчера внесе предложение за попълване на парламентарните комисии с нейни депутати, което ще даде възможност да се вдигнат още възнагражденията.

Това ще се гласува най-рано в сряда. Като компенсация за това, че Цецка Цачева не стана зам.-шеф на парламента, тя е предложена в три комисии. Бойко, Ц. Цветанов и Вежди Рашидов няма да участват в нито една. Рашидов обясни пред "Преса", че обмисля да напусне парламента, но това ще стане след като предложи нов Закон за медиите.  www.blitz.b
 


Сходни връзки

Депутати от ГЕРБ с 390 лева заплата, напускат парламента | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Депутати от ГЕРБ с 390 лева заплата, напускат парламента
Автор: Anonymous да 2013-09-06 @ 14:19 EEST
Има една много точна българска поговорка-Който не работи няма да яде!Така че никой не ви е виновен-да сте работили. Никой не може да ви наложи собственото си мнение или да ви застави да правите нещо което вие не искате

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.18 секунди