изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:11 EEST
КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ УЧАСТВА В ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВЕТА ПО ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ    
НовиниКметът на Добрич Детелина Николова участва в първото заседание на Съвета по децентрализация на държавното управление, което се проведе вчера в Министерството на регионалното развитие.


Дневният му ред предвиждаше разглеждане на информация за изпълнение на мерките по изпълнение на Стратегията за децентрализация за 2011 и 2012 г., представяне на основните изводи и препоръки от доклада „Местната и регионална демокрация в България”, приет от Конгреса на местните и регионални власти на Съвета на Европа на 21–та му сесия, както и обсъждане и приемане на работна програма на Съвета по децентрализация на държавното управление за 2013 г., съобщиха от община Добрич.
Правителството създаде Съвет по децентрализация на държавното управление като постоянно действащ консултативен орган към Министерския съвет, който ще координира изпълнението на стратегията за децентрализация. Негов председател е регионалният министър, членове са заместник-министри, областни управители, кметове и представители на Националното сдружение на общините в Република България.
 


Сходни връзки

КМЕТЪТ НА ДОБРИЧ УЧАСТВА В ПЪРВОТО ЗАСЕДАНИЕ НА СЪВЕТА ПО ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди