изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:00 EET
ПОПУЛЯРИЗИРАТ УСТОЙЧИВИЯ ТРАНСПОРТ    
НовиниКонференция за популяризиране на мерките за устойчив транспорт  „Чист въздух – ние сме на ход!“ ще се проведе в рамките на Седмицата на мобилността в Добрич, която се отбелязва от 16 до 22 септември. Форумът е насрочен за сряда.


 На него ще бъде представено Прединвестиционното проучване за системата на градския транспорт и велотрасетата в общината като начин за оптимизация и преструктуриране на транспортната достъпност и система на градския транспорт. Участниците ще се запознаят и с проекта на община Балчик за разнообразяване на туристическите услуги в трансграничния регион Констанца-Балчик с велосипеди. Съвместният технически секретариат Кълъраш ще представи възможностите и перспективите за транспортна достъпност и мобилност в трансграничния регион през следващия програмен период 2014-2020.
Другите обсъждани теми ще бъдат електромобилите в системата за екологичен транспорт, както и системата за отдаване под наем на велосипеди - dobrichbike с колело в града.
 


Сходни връзки

ПОПУЛЯРИЗИРАТ УСТОЙЧИВИЯ ТРАНСПОРТ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди