изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 17:21 EEST
Трима самоубийци горяха като факли    
НовиниМеханизатор от плевенско село и семейство горяха като факли в неделя и понеделник.

Първото самозапалване станало в неделя по обед в плевенското село Стежерово. 42-годишният Николай К. лиснал бензин върху опела си, после влязъл вътре и драснал клечката. Драмата се разиграла пред магазин, в който жената на механизатора работела като продавачка. Минути по-рано съпрузите се карали вътре. След като корсата пламнала, жената успяла да измъкне мъжа си. Николай К. е с 80% изгаряния по цялото тяло и е транспортиран в София.

Съпрузи пък горяха в шуменската община Никола Козлево. 56-годишният Милко М. и Живка М. (49 г.) били открити в критично състояние половин час след полунощ в понеделник, след като хора чули викове в къщата им. Предполага се, че жената заляла мъжа си с газ за горене, драснала клечката и се хвърлила върху него.

Пред медицински екип мъжът успял да промълви, че се запалили сами. Съпрузите са с 50% изгаряния по телата и има сериозна опасност за живота им.

Живка страдала от параноидна шизофрения. През юли тази година тя пробвала да се отрови. След това била лекувана в психодиспансер. Жената непрекъснато се заканвала да убие съпруга си, нападала го с нож и с кирка, разказват местни. Въпреки драмите двамата безработни често се разхождали заедно из населеното място. През 2011 г. едната им дъщеря се самоубила с лекарства.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Трима самоубийци горяха като факли | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди