изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:01 EEST
Иван Петров: Изгубената диплома на Фидосова напомня случая с Иво Димов    
НовиниБившият депутат от ГЕРБ Иван Петров коментира в сутрешния блок на TV7 случая с изчезналата диплома на Искра Фидосова. Той припомни, че преди време отново имало сигнал, че тя може да е фалшива, но проведената проверка не установила нищо.

Случаят обаче странно напомня на този с бившия депутат и кмет на Димитровград Иво Димов. И неговата диплома изчезнала в момента, в който се появили съмнения дали тя е истинска.

Петров коментира и твърденията на Цветан Цветанов, че не е закрилял Искра Фидосова. "Това, което каза Цветанов, е поредната лъжа", смята той. Всички депутати от ГЕРБ от предишния парламент "много добре знаехме за близките взаимоотношения между Цветанов и Фидосова. За никого не е тайна, че по отношение на кадруването, онова, което Цветанов разпоредеше на Фидосова, се случваше в действително", обясни Петров.

"Връзката беше много силна и оттам всички кадрови назначения /.../ бяха при разпореждания от страна на Цветанов", допълни той за кадруването по министерства и администрации.

Отцепникът от ГЕРБ обяви още, че партията БАСТА ще бъде учредена още на първия си политически форум, който ще се състои на 22 септември.

Коментар от студиото направи и проф. Михаил Константинов, който е бил заместник ректор на ВУЗ. Той посочи, че една проверка на диплома трае между 15 и 20 минути. Той посъветва заинтересованите от документа на Искра Фидосова да се обадят в учебното заведение и да изчакат справката за 15 минути. "Изгубването на една диплома не значи нищо. Винаги може да се извади нов документ", заяви той.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Иван Петров: Изгубената диплома на Фидосова напомня случая с Иво Димов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди