изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:40 EEST
Кобрата недоволен, отправи остри критики    
Спорт Интерконтиненталният шампион в професионалния бокс Кубрат Пулев мощно критикува спортното министерство. Това се случи на брифинга на Кобрата в Пресклуб "България", където за пети път му беше връчена наградата за Спортист на месеца. Пулев изказа благодарности за отличието, а също така хвърли и яснота около идеята му за организиране на галавечер през декември в зала "Арена Армеец". Има вариант обаче събитието да се състои във Враца.

"Много съм ви благодарен. За разлика от спортното министерство, вие поне ми връчвате награди. Вече имам 5, нареждам си ги в нас, но ми трябват още 3, за да мога на всяка от тях да изпиша по една буква, за да се образува името на България", каза Кобрата.

"Казаха ми, че в началото на декември ще освободят за мен зала "Арена Армеец". Искаме да направим една хубава гала. Още обаче нищо не е сигурно. Едва ли спортното министерство ще ми помогне. Те си имат други работи, занимават се с какво ли не. Не зависи от тях да ми осигурят залата. Сигурно мислят за други спортисти", изрази недоволството си Пулев.

"Те нито ще дават, нито ще прибират от галата. Знам ли, може би пък за залата ще приберат нещо. Предполагам, че с нищо няма да ми помогнат", коментира още звездата.

"Ако се случи тази гала, съм решил на първите редове да стоят само хора от бокса, свързани с този спорт. Защото има много забравени боксьори. Искам те да бъдат ВИП гостите", каза Пулев. 

"Като участници - да, ще има доста. Със или без мен, тази гала ще се проведе. IBF я организира. Те трябва да кажат дали имам право на един мач. Ако ми разрешат, срещата ми ще е последната, за да бъде черешката на тортата. Преди мен евентуално ще има още 6 мача. Един от тях ще е на Коко Тайсъна. Той дори иска да направи последния мач в кариерата си именно на тази гала", добави шампионът.

"До края на седмицата трябва да се реши всичко и да е ясно. Ако играя, ще бъде в София, ако не - ще се проведе във Враца. Един от организаторите... един доктор, който милее за бокса. Той е от Враца, много свестен човек", каза Пулев.

След това му беше зададен въпрос как е преминала срещата му преди няколко дни със спортния министър Мариана Георгиева и дали би я поканил на галавечерта.

"Да, поздрави ме, изрази своето възхищение. Нищо повече не сме разговаряли. Защо да не я поканя? Все пак е спортен министър. Разбира се, че ще я поканя да присъства", сподели Кобрата, който заедно с половинката си Андреа след няколко дни заминават за Москва, за да гледат на живо срещата между Александър Поветкин и Владимир Кличко. Сблъсъкът е на 5 октомври, а победителят от него трябва да се изправи срещу българина.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Кобрата недоволен, отправи остри критики | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди