изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 17:21 EEST
Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят /18+/    
Любопитно Лесно е да произнесете думата оргазъм, но невинаги е лесно да достигнете физически и емоционално до него. Когато правите секс и не успявате да достигнете тази връхна точка, често приемате това като провал. Но щом се случи сте готови да го направите отново и отново.

Скорошно проучване, публикувано в сп. NeuroQuantology показва, че има 4 различни вида женски оргазми. Тук мъжете трябва да бъдат с повишено внимание, ако искат половинката им да остане наистина доволна от сексуалните изживявания с тях. Ето кои са тези видове:

Клиторен оргазъм

На това малко скрито място има около 8000 нервни окончания. Това си е и експлозия от оргазми! Ако мислите, че там не е най-чувствителното ви място, може да се постараете малко повече за повишаване на чувствителността. За това и партньорът ви може да е по-активен и да се задържа по-продължително време на това място.

Вагинален оргазъм

Някои дами споделят, че половинките им по време на секс твърде бързо сменят секс позата. Това е убийствено за женския оргазъм. В момент, в който жената може да достигне дори серия от множествени оргазми, партньорът й е в състояние да прекъсне най-приятното изживяване.

Друг проблем, който споделят е, че има пози, в които не могат да достигнат до него. Едва ли се дължи на самата секс поза. По-вероятно е причината да е в партньора или в това, че по време на секс не мислите само за удоволствието.

И все пак, ако сте убедени, че мисионерската поза (например) не е вашата, опитайте кучешката. При нея няма да останете разочаровани.

Комбинация от клиторен и вагинален оргазъм

Постижимо е! Изберете поза настрани, върху партньора, кучешка поза или всякаква друга, в която докато е във вас, той може да стимулира и клитора ви.

Анален оргазъм

За него казват, че може да е по-завладяващ и от вагиналния. Според едно проучване сред тези дами, които обичат да правят анален секс повече от 70% споделят, че са достигнали до оргазъм.

За всички видове оргазми има едно основно правило – да се отпуснете и да се отдадете на момента. Не забравяйте да ползвате лубриканти (особено за анален секс), секс играчките не са излишни. Разговаряйте с партньора си и споделете кое ви възбужда и ви кара да достигнете до оргазъм.

Мастурбацията също се отразява добре на чувствителността на всяка точка от вас, особено на интимните части, защото повишава притока на кръв към тях.

И не на последно място упражненията на Кетел, които стягат вагиналните мускули.  http://www.az-jenata.com

ВСИЧКО НА ТЕМА ОРГАЗЪМ


 


Сходни връзки

Няколко вида женски оргазми, за които мъжете трябва да знаят /18+/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди