изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 13:36 EET
АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА    
НовиниДобрич. „Завишиха с 459 000 лева бюджета на Добрич”, съобщава главната страница на вестник „Нова добруджанска трибуна”. Актуализираният бюджет на Община Добрич вече е 53 793 137 лева. В докладната записка, представена от финансовия зам.-кмет Иван Колев е посочено, че изпълнението на приходната част е 75,59% спрямо годишните разчети и това е предпоставка да се очаква преизпълнение в края на бюджетната 2013 година.

В учебно пътуване в град Осло, Норвегия, участва кметът на Добрич Детелина Николова, съобщава всекидневникът, позовавайки се на информация на пресцентъра на общината. Пътуването е по проекта на Националното сдружение на общините „Укрепване капацитета на НСОРБ и българските общини чрез сътрудничеството с местните власти в Норвегия” с финансовата подкрепа на Норвежкия финансов механизъм 2009 - 2014 г. Участието на добричкия кмет ще продължи до 21 септември. „Барбара Геринг е новият почетен гражданин на Добрич”, четем в изданието. Швейцарският еколог и дарител ще бъде удостоена с почетното звание за нейната и на Сдружение „Про Зоо Добрич” в швейцарския град Шафхаузен дългогодишна, последователна и всеотдайна благотворителна дейност, инициатива и подкрепа за изграждането и развитието на Центъра за защита на природата и животните в Добрич.
 


Сходни връзки

АГЕНЦИЯ ФОКУС ПРЕДСТАВЯ НОВА ДОБРУДЖАНСКА ТРИБУНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди