изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 06:32 EEST
Джордж Сорос осъществява операциите на ЦРУ в България    
Коментари Най-важната операция на Сорос у нас е България да се включи в газопровода Набуко, а не в руския – Южен Поток, сега “Отворено Общество” получи задачата и да поеме контрол над анти-правителствените протести, за да ги насочи в “правилната посока”. Сорос е унгарски-евреин и ционист, чиито организации са обвързани с ЦРУ и изпълняват техните “поръчки”, касаещи американските гео-политически и стратегически интереси в много региони по света, в т.ч. и в Източна Европа.


Произхода на богатството на Сорос, възлизащо на над $ 8,5 млрд. е от спекулантска валутна дейност. През годините бяха разкрити връзките на неговото “Отворено общество” и др. организации, които оказват влияние в политическите процеси и у нас. Българските правителства са достатъчно послушни и тук, дори след 1989г., не са се налагали организирани от ЦРУ, добили известност като “Цветните революции”.

Корпоративно-финансовият елит и сложната мрежа от негови разклонения под форма на неправителствени организации на “гражданското общество”, както и международната военна машина, се запънаха в Либия и Сирия, но организират действия и срещу други суверенни държави чрез “социално инженерство”.

969843_614372355260624_786334174_nТоест, безбройните неправителствени организации, в които Сорос налива милиони у нас играят точно тази роля на “социално и политическо инженерство” и моделиране на политическите процеси у нас. Нима  мислите, че случайно Сорос “дари” 30млн. за “социално-включване” на българските роми? Или налятите $ 1 млн. долара в “Отворено общество”, което сега овладя гражданските протести срещу безумната коалиция на БСП-ДПС и Атака, използвайки справедлия гняв на “стадото”, тези добре подготвени хора искат да постигнат своите цели и това е един добре познат на “демокрацията за зрители”, в която живеем днес.

Случайно? Едва ли, е случаен фактът, че “Отворено общество” и др. организации около кръговете като Типинг Пойнт на Р.Плевнелиев, Иво Прокопиев, Цв.Бориславова и др. са получили милиони долари. Тези НПО-та имат целта да влияят и да насочват политическите процеси в дадена държава в желаната от техния ръководител /САЩ/ посока.

581658_199627880195398_1978828516_n

Така, например беше предотвратено влизането на България в руския проект Южен поток, за сметка на включването ни в много по-неизгодния (не само за нас) конкурентен проект – Набуко, официално подкрепян от САЩ.

В България, чрез фондация Отворено общество, той финансира целево редица неправителствени организации като Център за икономическо развитие, Европейски институт, Институт за пазарна икономика, Червената къща, Център за социални практики,Център за либерални стратегии.

Там, където инфилтрираните Неправителствени организации не могат да се справят със своите прикрити и “елегантни” методики, се намесва колежът за създаване на “цветни революции” на ЦРУ

Уебстър Тарпли, геополитик и историк, доктор на науките, откри за пръв път сходството между безредиците в Египет и инспирираните от САЩ „народни въстания” в Сърбия. Сръбската организация „Отпор” (днес позната и като CANVAS) получава милиони долари финансова помощ от американския Национален фонд за подкрепа на демокрацията. Знамена с изображения на ръка, свита в юмрук, транспаранти, топки и други атрибути на поддържаното от Държавния департамент на САЩ сръбско лъжедвижение се мяркаха в Белград чак до свалянето на Слободан Милошевич през 2000 г. След 11 години изображението на юмрука се появи по улиците на Кайро. Дали си струва да се съмняваме, че египетските вълнения са вдъхновени отвън!? А може би е случайно съвпадение и изводите на Уебстър Тарпли не са нищо повече от предположение? Ала-бала!

След успешната кампания в Сърбия „Отпор” продължава да получава пари от Запада и си смени името на CANVAS (Център за приложни ненасилствени действия и стратегии) и стана нещо като „колеж на ЦРУ за подготовка на „цветни революции”. Явно, че след „приятелските срещи” с представители на Държавния департамент на САЩ в Ню Йорк през 2008 г. лидерите на египетското младежко движение „6 април” отиват в Сърбия, където получават методически препоръки и инструкции от CANVAS, както и логото им, и започват да организират платените от Вашингтон безредици в Египет.Днешните „партньори” на CANVAS са институтът „Алберт Айнщайн”, Freedom House („Фрийдъм хаус”), а също и Международният републикански институт (International Republican Institute, IRI). Струва си да напомним, че в Съвета на директорите на ИРИ са Джон Макейн, Линдзи Греъм и Брент Скоукрофт, и също, че когато Джон Маккейн говори за вълненията в Египет, отбелязва следното – „Ние трябваше да го предвидим”. Оочевидно той има предвид не себе си, понеже той направи доста, за да се случи египетската революция.Погледнете със собствени очи тази безсрамна лъжа, в която ви насилват да повярвате средствата за масова информация и Държавният департамент на САЩ; погледнете фалша на световните лидери, които демонстрират лицемерно незнание и удивление по повод преднамерения и планиран характер на безредиците, обхванали целия Близък изток! И никога повече няма да повярвате на нито една тяхна дума!***Филмовата компания Journeyman Pictures е направила документален филм за “Отпор” (CANVAS), в който са показани основателят Серж Попович и се разказва как “Отпор” повлиява “цветните революции”.

Документалният филм завършва с разсъждения за бъдещето на Египет и Тунис и за промените, които предстоят.Корпоративно-финансовият елит и сложната мрежа от негови разклонения под форма на неправителствени организации на гражданското общество, както и международната военна машина, се запънаха в Либия и Сирия, но организират действия и срещу други суверенни държави чрез “социално инженерство”, основано на “цветните революции”. Дългият списък включва държави като Беларус, Венецуела, Иран, Тайланд, Китай, Мианмар и дори Пакистан.Американското списание Foreign Policy изнася данни, че “както и цялата опозиция срещу Милошевич, и “Отпор” получава пари от Държавния департамент на САЩ, но не го признава. Когато истината излезе на бял свят, след падането на Милошевич, мнозина членове на “Отпор” напуснали организацията, понеже се почувствали излъгани”.Истината за фалшивите революции трудно си пробива път, но много хора вече усещат грубата манипулация за случващото се в различни страни. Неудовлетворението от такава мегаманипулация набъбва като търкаляща се снежна топка.

/alterinformation.wordpress.com

http://bezpartien.com

 


Сходни връзки

Джордж Сорос осъществява операциите на ЦРУ в България | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди