изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 02:52 EEST
Прокурор е разпознал телефонния си номер сред 875, за които няма разрешение за подслушване    
Ред и сигурност

Господин Цветан Цветанов е подсъдим по едно дело, по другото дело продължава активно разследване. Това каза главният прокурор на Република България Сотир Цацаров пред журналисти преди началото на редовното заседание на Висшия съдебен съвет. Той бе запитан дали има подозрение, че експертът по делото срещу Цветанов не е загинал случайно, а Цацаров отговори: "Подозрения може да има, когато те се основават на конкретни факти, а такива факти за момента липсват".



875 телефонни номера, за които не е имало разрешение за подслушване, са намерени в работните тефтери на служителите на СДОТО, заяви Сотир Цацаров преди заседанието на ВСС.

"Прегледани са най-сетне всички работни тефтери на всички оператори на мобилни станции в СДОТО, това е къртовски труд. Къртовски труд е в момента да се установи кои са абонатите на телефоните, по които е работено и за които няма издадено разрешение, каза прокурор номер едно.

В момента чакаме да разберем кои са 875 лица, чиито телефонни номера фигурират в бележниците, но за тях няма разрешение", заяви главният прокурор. По това дело основен обвиняем е бившият вътрешен министър Цветан Цветанов.

Цацаров призна, че негов колега прокурор е разпознал телефонния си номер сред тези 875.

"Продължава активно разследването, прокуратурата прави всичко възможно да замести експерта Евгений Николов - един човек, който беше изключително компетентен и много добър като човек и учен, но не можа да направи заради инцидента, в който загина", каза още главният прокурор.

Сотир Цацаров обясни още, че до месец ще има обвинение по случая с бюлетините, намерени в печатницата в Костинброд.

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Прокурор е разпознал телефонния си номер сред 875, за които няма разрешение за подслушване | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди