изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:25 EEST
ТУРОПЕРАТОРИ ЩЕ ПОСЕТЯТ ДОБРИЧ    
ТуризъмТри 20-членни групи от представители на български и чуждестранни туристически компании се очаква да посетят Добрич пред октомври, за да им бъдат представени новите маршрути, разработени по проекта «Пъстрото лице на добруджа», съобщи заместник-кметът на Добрич Надежда Петкова. Проектът се реализира по оперативна програма «Регионално развиние» и е на стойност 486 245 лв.

Той цели развитие на общ регионален туристически продукт в общините град Добрич, Балчик, Добричка и Каварна и постигане на по-висока ефективност на регионалния маркетинг посредством прилагане на интегриран подход.

Проектът предвижда активен маркетинг на туризма в региона. Разработена след обсъждане със заинтересованите страни във всички общини концепция за развитието на туризма в регион Добруджа е в основата при  разработването на нови туристически пакети и разнообразяване на съществуващите. Целта е да се удължи туристическия сезон и да се предложат нови качествени атракции на туристите.

По проекта е предвидено още имиджово и продуктово представяне на новото портфолио от туристически пакети чрез създаване и разпространение на над 13 вида интегрирани и иновативни информационни, промоционални и рекламни материали. Пакетът от маркетингови рекламни продукти ще съдържа мултимедийни, печатни, интернет и други подходящи за комуникация, представяне и позициониране на дестинацията продукти и способи, като пътеводител „Туристически алманах на дестинацията”; CD с интерактивна презентация плюс GPS карта на туристическия район, озвучено на три езика, имиджов рекламен видео клип на дестинация „Пъстрото лице на Добруджа”,  продуктови видео филми за туристическите маршрути, пакети и предимства на района, дипляна–тип информационен гид. Изработва се карти на туристическия регион и туристическите пакети, рекламни билбордове, указателни и информационни табели на маршрутите, винили за летища и метра. Основна дейност по новия проект е и участия в туристически изложения и борси в Лондон, Букурещ, Берлин и София. Очаква се в резултат на реализацията на този проект да се намали териториалната концентрация и сезонната ограниченост на туризма. НДТ

 


Сходни връзки

ТУРОПЕРАТОРИ ЩЕ ПОСЕТЯТ ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди