изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 12:42 EEST
Десислава Тошева остава единственият изпълнителен директор на TV7    
Новини Десислава Тошева, която до момента заемаше поста "Изпълнителен директор - Финансова дейност" на TV7 заедно с Николай Бареков, остава единствен изпълнителен директор на медията, след оттеглянето на му, съобщиха от медията.

"Нашите телевизионни канали действат като мощен катализатор на българския телевизионен пазар, водейки към повишаване качеството на тв продукта като цяло. Екипът на TV7 и NEWS7 е горд с постигнатото до момента и е зареден с дръзки идеи за новия сезон, в рамките на който искрено пожелаваме на нашите зрители да се забавляват, информират и вълнуват", сподели Десислава Тошева.

„Под ръководството на Николай Бареков TV7 постигна изключително високи резултати, като през последната година бяха направени инвестиции изключително в българска продукция - спортни първенства и български сериали и медията се утвърди като една от големите национални телевизии. През март тази година под негово ръководство бе стартиран и новият информационен канал NEWS7, афилиейт на световния новинарски лидер CNN", обясни от TV7.

„Изпълнителен директор на NEWS7 ще бъде също Десислава Тошева, на мястото на Николай Бареков", казаха от медията.

Журналистът, който остава водещ на националното турне "България без цензура", излъчвано по TV7, сподели пред екипа на медията, че изключително много се радва в какво състояние оставя телевизията. "Горд съм, че линията на приемственост се запазва и тук са един вече бивш изпълнителен директор и един настоящ, които стоят с високо вдигната глава, доволни от свършената работа".

Досегашният директор на новините в двата канала - Жени Павлова, става част от борда на директорите на NEWS7. Тя ще отговаря основно за актуалните предавания, но ще следи и стратегическото развитие на информационния канал. Член на борда на директорите е и Патрик Мартин, представител на компанията собственик "Алегро Кепитъл".

Сестрата на вицепремиерката Зинаида Златанова - Миляна Велева, която досега бе изпълнителен продуцент на дирекция "Спорт", става директор "Новини и актуални предавания" на TV7 и NEWS7. Тя има дълъг журналистически стаж, през който е работила във вестниците "7 дни спорт" и "Сега", телевизиите "Ринг", БНТ, TV7 и NEWS7. Под нейно ръководство спортната продукция зае важна част от програмата на каналите и бяха сключени дългосрочни договори за футболния шампионат и първенствата по волейбол и постигнати отлични резултати.  http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

Десислава Тошева остава единственият изпълнителен директор на TV7 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди