изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:20 EET
Пращат втори наш автобус на катастрофирали украински туристи    
НовиниИнцидентът е станал малко преди 3 часа сутринта в района на Вранча. По предварителни данни шофьорът на автобуса е заспал зад волана, автобусът е излязъл от пътя и се е преобърнал. Източници на изданието съобщават, че жертвите са 46-годишна жена от Киев и 30-годишен мъж от Ивано-Франковск, който се е завръщал от сватбено пътешествие.

Резервен бг автобус ще превози всички, които не са пострадали при катастрофата в Румъния с български автобус, превозващ украински туристи, предаде украинското издание „Факти”. При инцидента, за който БЛИЦ съобщи, загинаха двама души. „Вече е подготвен резервен автобус, с който българската фирма да извърши превоза на всички, които не са пострадали, от Сучава до Украйна”, съобщи вицеконсулът в Генералното консулство на Украйна в Сучава, Владимир Палесика.

„Автобусът ще тръгне около час и половина, след като завършат разпитите на свидетелите”, каза още вицеконсулът и допълни, че телата на починалите ще бъдат предадени на семействата след не по-малко от 24 часа.

Инцидентът е станал малко преди 3 часа сутринта в района на Вранча. По предварителни данни шофьорът на автобуса е заспал зад волана, автобусът е излязъл от пътя и се е преобърнал. Полицията, която е пристигнала на мястото на трагедията, е спряла движението в двете посоки на автомобилния път за около час, поради което са се формирали многокилометрови задръствания.

Източници на изданието съобщават, че жертвите са 46-годишна жена от Киев и 30-годишен мъж от Ивано-Франковск, който се е завръщал от сватбено пътешествие.

Двуетажният автобус, в който са пътували украинците от България, е бил български.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пращат втори наш автобус на катастрофирали украински туристи | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди