изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 02:10 EEST
Фолкпевицата Марая: Агенцията на Хамстера ми осигури безплатна изява при Марта Вачкова, а не секс с богати мъже! /ВИДЕО/    
Интервюта Фолкпевицата Марая е родена през 1989 г. като Мария. Завършва английска гимназия, след което следва "Икономика" в НБУ. Името й стана по-популярно не с песните й, а с това, че изскочи от каталога за проститутки на Антон Петров-Хамстера. Според плъзналата информация тарифата й е била 1000 лв. на час! "ШОУ" потърси отговор на въпросите дали е била ВИП-компаньонка, познава ли лично Хамстера, както и Мистър България 2003 Мирослав Йончев - за когото също се писа, че е участвал в нелегален бизнес с известни и луксозни проститутки.

- Марая, името ти стана популярно след серия от скандални ситуации, а и ти самата залагаш доста на подобно излъчване – с каква цел?
- Направих един по-скандален клип към парчето "Лошо ми действаш". По принцип не гоня такъв имидж дори напротив. Скандалите сами ме намират.. А знаем, че по-разкрепостеното държание помага особено в нашия жанр.

- За жалост в попфолк жанра обаче намекът, че голяма част от певиците заработват допълнително, проституирайки, вече се е превърнал почти в нарицателно. Подобна история не подмина и теб – как ще я коментираш?
- Ако някой човек реши да те злепостави, ще го направи. Започнах кариерата си като модел и една моя сесия се оказа причина да ме сложат под общ знаменател с останалите в агенцията, въпреки че аз нямах договор. Не мисля да се връщам назад. Чърчил е казал: "Една лъжа може да обиколи целия свят, докато една истина стои на мястото си" (Нито го е казал Чърчил, нито цитатът е точен, но нейсе - бел. ред.).

- Чувала съм десетки пъти, че съществувал някакъв списък с тарифи, в който присъствали имената не само на певици, но и на моделки. Ти виждала ли си нещо подобно? И знаеш ли за колежки, които практикуват платената любов?
- Не се интересувам от подобна информация и от това какво правят моите колежки. Всеки сам избира пътя, по който да върви, и колкото по-рано хората разберат това и не се бъркат навсякъде, толкова по-голям прогрес ще имаме самите ние като нация.

- Миналата година името ти беше забъркано в скандал – изникна в списъка с момичетата на повикване на Антон Петров -Хамстера! Каква е пълната или по-скоро твоята версия на истината?
- Както вече казах,

не се интересувам от подобна информация

Чувствам се чудесно въпреки всички гадости, които се изписаха за мен. Не ми е било приятно, разбира се. На никой човек няма да му е приятно да го замесват в скандал, с който няма нищо общо.

- Припомням, че тогава както стана ясно под прикритието на модна агенция "My agency" Хамстера, съвместно с Мистър България 2003 Мирослав Йончев, е развивал нелегален бизнес с компаньонки. По време на разпитите в съда една от свидетелките по делото Ралица Тодорова разкрива, че редица фолкпевици фигурират в секс каталога – включително и твоето име! Тарифата, която публикуваха редица издания, бе 1000 лв. на час! Как реагира семейството ти на тези писания?
- Вече като че ли свикнаха. Но в началото ми беше болно за тях предимно. Иначе майка ми беше първият човек, който видя написаното, но реагира напълно спокойно, защото ме познава отлично. Знае що за човек съм и дори започна да се шегува. Не й стана приятно, затова и пожела да се защитя. Не може така да ми се черни името! Аз дори не познавам въпросната защитена свидетелка, която ме е посочила като момиче в каталог за проститутки! Дори не съм я виждала на живо! Единственото вярно нещо в цялата тази скалъпена история е, че през 2009 г. аз имам една фотосесия в тази фирма, без никакъв договор, без нищо. Познавам единствено Николай Пиронков, който ми уреди фотосесията там. Впоследствие обаче се оказа, че те

не плащат хонорари, не ни осигуряват работа

Осигуриха ми една-единствена изява при Марта Вачкова, в един сутрешен блок, която също беше без хонорар.

- Ти познаваш ли се лично с Антон Петров-Хамстера? И всъщност какво знаеш за него?
- Не го познавам! Господ бави, но не забравя. Човекът, който искаше и се опита да ме очерни, един ден ще бъде съден, но не от мен. Аз не съм съдник. Не познавам нито Антон Петров, нито Мирослав Йончев. Знам ги от телевизията и пресата.

- Как поддържаш стандарта си на живот? Всичко около теб напоследък издава лукс, включително чисто новият джип...
- Всички мислят, че е доста лесно, но не. Ако един човек има желание да си купи нещо - ще си го купи. Много мои колежки го правят, купувайки коли или апартаменти на лизинг, но това не значи, че са ултрабогати. Не виждам какво скандално има в това.

- Кой е мистериозният мъж, който така упорито криеш в живота си?

- Той не е известен, а и за мен личният живот винаги е бил тема, която не съм коментирала, и затова хората съчиняват безброй клюки.

- Какъв процент истина има в твърдението, че по тялото и по лицето си имаш намеса от няколко пластични хирурзи?
- Абсолютна лъжа! Имам само силикон в гърдите и смятам, че една уважаваща себе си жена би направила подобна промяна за лично самочувствие. Всяка втора жена иначе използва филъри.

- Разбрах, че наскоро са те обрали на остров Санторини – навръх имения ти ден. Какво се случи?
- Да, сумата не бе никак малка. Докато бяхме на купон по случай имения ми ден, крадци обраха къщата, в която бяхме настанени. Изключително неприятна ситуация.

- Разбрах, че твой близък приятел е Ники Китаеца – около него скандални ситуации също не липсват. Миналата година баща му се самоуби в къщата си в село Расово и 10 дни никой дори не е разбрал за това...
- Доста неприятна случка, но не знам подробности. С Китаеца сме добри познати. Запознахме се покрай един скандал с изпълнителка в неговата фирма, която се представяше с моето име.

- Китаеца бе споделил преди време, че бракът му с Азис е бил абсолютен ПР! Как гледаш на подобни скандализиращи обществеността експерименти? Той какво ти е споделял?
- За мен и Азис, и Китаеца са напълно хетеросексуални мъже! И това, че Китаеца е бил известно време с Азис, не го прави гей.

- И последен въпрос – вярно ли е, че си патентовала името си Марая? Истинското ти име не е ли Мария?!
- Да, наложи ми се да патентовам името си, тъй като имаше друга изпълнителка от компанията на Ники Китаеца с това име.

Едно интервю на Анелия ПОПОВА
http://www.blitz.bg

 


Сходни връзки

Фолкпевицата Марая: Агенцията на Хамстера ми осигури безплатна изява при Марта Вачкова, а не секс с богати мъже! /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди