изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 07:48 EEST
КАМИЛО ПЛАЧИ: ИСКАМ МОЯТА БЪЛГАРИЯ ДА Е ИЗНЕНАДАТА    
Спорт[image1_left] Селекционерът на България Камило Плачи предпочита "лъвовете" да направят изненадата на европейското първенство по волейбол, вместо родната му Италия. Той даде интервю пред медиите на Апенините и в тях сподели очакванията си от започващия в петък шампионат на Стария континент. България е в най-тежката група. Трябва да се справим с Чехия, Германия и Русия, за да продължим напред. Италианците имат по-лек път.

"Няма да ни бъде лесно да излезем невредими от първата фаза. Разбира се, с оглед на нивото на групата в Полша, ние ще се фокусираме върху тази първа фаза, където са основните неизвестни.

В Русия се отказаха няколко играчи, но в техния случай проблемът е кои да попаднат сред 14-те. Те имат много голям избор. Те са основните заподозрени за успех на финала.

Италия, обаче, също е на високо ниво с добри играчи и експерти. С включването на възстановеният Иржи Ковар това означава, че могат да разчитат на още един добър играч.

Все пак, лично аз не бих подценявал и Полша. Въпреки, че не се класираха за финалите на Световната лига, те имат все още отбор за победи.

Ако говорим за играчи, предпочитам да не правя прогнози кои ще бъдат откритията и изненадите на турнира. Що се отнася до отбори, Германия с играчи като Тишер, Гроцер и Шьоопс може да създаде много неприятности.

За представянето на отборите и играчите, като цяло, голямо влияние ще окаже началото на турнира. Отбори, които започват добре и постигнат резултати, те успяват да поддържат морала си и увеличават самочувствието си.

И в тази посока, тогава е лесно да се справят добре, защото играят все по-добре и по-добре. Егоистично казано се надявам най-голямата изненада да може да дойде от моята България.

В сравнение с другите, нашият път е с повече завои и ще бъде голямо постижение, ако сме на подиума", сподели Камило Плачи. 

 


Сходни връзки

КАМИЛО ПЛАЧИ: ИСКАМ МОЯТА БЪЛГАРИЯ ДА Е ИЗНЕНАДАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди