изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:24 EEST
"Атака" иска спешно затваряне на границата с Турция    
Парламент По спешност парламентарната група на "Атака" внася в парламента проекто-решение за затваряне на българските граници за бежанци от Северна Африка, Средния Изток и Сирия. Това обяви от парламентарната трибуна депутата от "Атака" Павел Шопов.

"С часове положението става по тревожно и по-драматично и политиците си заравят главата в пясъка. Чакаме да се размине от самосебе си", каза Шопов и цитира заглавия. от средствата за масова информация.След 965 бежанци стигаме предела от 5000 души, припомни депутатът.

Той се обърна към премиера, че още през август "Атака" е внесла проекто-решение. В него парламентарната група е дала мнение и прави предложение към този геостратегически проблем, защото това пряко застрашава България.

"Още тогава предвидихме какво ще стане и наш депутат поиска - запечатване на границата", уточни Шопов.

"Косовската криза ни отмина без поражения. Македония беше тежко засегната и последиците са драматични и за социалната им система. Този път явно сме в тежка опасност и страда българското общество. Потокът се засилва, а се правят опити да се омаловажават", каза депутатът. Той припомни, че според зам.-министъра на МВР Васил Маринов месечната издръжка на бежанец излиза 1100 лв. а българския пенсионер?

"Считаме, че не можем безропотно да приемаме да влизат ислямистки фундаменталисти и терористи . Скоро трябва да има задълбочен дебат. Очакваме другите парламентарни групи да вземат своите позиции по отношения на сирийските бежанци", призова Павел Шопов./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

"Атака" иска спешно затваряне на границата с Турция | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди