изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:33 EET
ДАНС обискира офиси на Богомил Манчев    
Ред и сигурностТази сутрин прокуратурата и ДАНС започнаха акция в офисите на "Риск Инженеринг" на бизнесмена Богомил Манчев. В момента в двора на сградата на компанията в столичния квартал „Бъкстон“ има кола на жандармерията, съобщава БГНЕС.

Манчев се свързва с интерeси в атомната енергетика и строителството на централи у нас. Той е инженер и специалист по ядрена енергетика. Според публикации в чужбина той е сочен за един от олигарсите у нас.

В момента той е разследван във връзка с консултанските договори за спрения проект АЕЦ "Белене", за който министрите Делян Добрев от кабинета на Бойко Борисов и Асен Василев от назначения от Росен Плевнелиев служебен кабинет с премиер Марин Райков са продължавали да плащат. За целия период са платени над 13 млн лева.

Репортер на БЛИЦ се свърза с офиса на Богомил Манчев, но на мобилния му телефон отговори женски глас. Щом чу за какво питаме обаче, дамата затвори телефона.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

ДАНС обискира офиси на Богомил Манчев | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди