изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 15:36 EEST
Вижте най-красивата жена във Фейсбук /ВИДЕО/    
Любопитно

26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света, след като победи 25 конкурентки в конкурс във Фейсбук, организиран от американското списание “Beautiful women”.

26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света в конкурс в социалната мрежа Facebook.26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света в конкурс в социалната мрежа Facebook.26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света в конкурс в социалната мрежа Facebook.26-годишната босненка Соня Зекич беше обявена за най-красива в света в конкурс в социалната мрежа Facebook.



Основният критерий в надпреварата е бил, никоя от участничките да няма допир с фотошоп и да разчита изцяло на естествената си красота.

Соня е манекенка от осем години, живее в Сараево и е завършила Икономически факултет. Още когато била малка, всички й казвали: "Ти ще бъдеш модел или актриса". Прогнозите се сбъднали, след като била забелязана от босненска модна агенция. Почти веднага сключила и договор с голяма турска фирма за реклама.

Самата Соня признава, че в момента няма приятел. Твърди, че в мъжа я привличат честността и чувството за хумор.

“Аз вярвам, че има само една истинска любов, но проблемът е как да я намерим. Хората понякога са слепи и пропускат точния човек. Моят съвет е, ако намерите някого, когото обичате истински, да го сграбчите и да не го пускате”, твърди Соня.

Красавицата е доста емоционална и твърди, че има много неща, които я правят щастлива. “Дори и дишането е достатъчно добра причина да бъда щастлива. Да си жив и на тодзи свят е прекрасно, особено, когато си заобиколен от добри хора”, твърди Соня в интервю за американското списание Beautiful Women.

Босненката разказва, че е била открита за конкурса случайно, след като видели нейни снимки в интернет. “Изпратиха ми мейл, в който ме питаха дали искам да участвам и аз се съгласих. Изненадах се, когато ме избраха”, разказва Соня. http://www.blitz.bg

Българка бе обявена за най-красивата жена на хилядолетието

Секси спортистки

Кандидатките за „Мис Свят“ били с пластични операции

Сватбени тънкости от 10 места по света

Най-малкият човек на света

Българката Марина Георгиевова е новата Мис Словакия

ПО-МЛАД МЪЖ В ЛЕГЛОТО - МОДА НА БЪЛГАРСКИТЕ МАНЕКЕНКИ

"Най-красивата жена на света" се омъжва на 79

Блондинките в Холивуд излизат от мода

Невзрачна студентка по медицина стана Мис Америка

Кои са най-големите секс-икони на всички времена

БЪЛГАРКАТА РУМЯНА МАРИНОВА СПЕЧЕЛИ ТИТЛАТА "МИСИС СВЯТ" В ПАЛМ СПРИНГС


 


Сходни връзки

Вижте най-красивата жена във Фейсбук /ВИДЕО/ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди