изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 18:59 EEST
Бойко Борисов изгря в централата на ЦРУ    
НовиниСнимка на Бойко Борисов в централата на ЦРУ предизвика стотици коментари на страницата на неговия профил във Фейсбук. Фотосът беше публикувана на личния профил на Борисов в социалната мрежа без да става ясно по какъв повод е правена.Снимка на Бойко Борисов в централата на ЦРУ предизвика стотици коментари на страницата на неговия профил във Фейсбук. Фотосът беше публикувана на личния профил на Борисов в социалната мрежа без да става ясно по какъв повод е правена.

Мнозина от последователите му във Фейсбук радостно коментират снимката. На нея лидерът на ГЕРБ е сам, застанал в центъра на мраморна зала, а в краката му е знакът на Централното разузнавателно управление на САЩ. „Хубавец, мъжкар, човек", обобщава под снимката фенка на бившия премиер.

Фотографията събра за близо четири часа над 250 коментара. Според феновете на бившия премиер „комунистите не могат да се похвалят с такава снимка, на тях дори не им дават визи за Америка, камо ли да ги пуснат в ЦРУ".

Друг привърженик на ГЕРБ коментира: „Много ценна снимка..., г-н Борисов е като пред изпит - излъчва силно вълнение. Благодаря, че я публикувате, Генерале! Ако знаете колко е важно, че имаме този енергиен контакт с ЦРУ!".

Коментарите обаче далеч не са само положгителни за Борисов. Някои например го питат дали пък не е открил нова сграда на ЦРУ и къде е лентичката, която е отрязъл.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Бойко Борисов изгря в централата на ЦРУ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди