изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:26 EEST
ПРОГНОЗА ЗА ВЕМЕТО НА 22.09.2013    
Времето

София. През нощта над Източна България облачността ще е разкъсана, там ще духа слаб до умерен вятър от северозапад-север. Над останалата част от страната ще преобладава ясно време. Минималните температури ще са между 5° и 10°, по Черноморието 12° - 14°. В София – около 5°. Утре над страната ще преобладава слънчево време. Временни увеличения на облачността ще има в сутрешни часове над Западна България, а след пладне - над планинските райони и Източна България, но валежи не се очакват. В Дунавската равнина ще духа слаб западен, а в източните райони – до умерен северен вятър. Максималните температури ще са предимно между 18° и 23°. В София – около 18°. Това е прогнозата за времето на НИМХ към БАН, съобщи за Агенция „Фокус” дежурният синоптик Мартин Славчев.

Carly LaurenКaнго Джъмпс с Кинга Себестиан – инструктор №1 в света!Bryiana Noelle 127167Val Keil 41



Над Черноморието ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността в следобедните часове. Ще духа до умерен северен вятър. Максималните температури ще са 20° - 22°. Вълнението на морето ще бъде 2 – 3 бала. Температурата на морската вода е от 18° по северното до 23° по южното крайбрежие.
Над планините ще преобладава слънчево време, с временни увеличения на облачността. Ще духа слаб до умерен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 12°, на 2000 метра – около 5°.
Атмосферното налягане слабо ще се повиши и ще бъде над средното за месеца.
В понеделник отново ще се усили вятърът от северозапад, в Дунавската равнина и Източна България ще бъде умерен. Ще има променлива облачност, без валежи. Във вторник облачността ще е по-често значителна, но само на отделни места е възможно да превали слаб дъжд. В Северна България и източните райони ще остане ветровито и минималните температури ще са с няколко градуса по-високи, а дневните ще са почти без промяна. В сряда облачността ще намалее до слънчево време. Вятърът ще отслабне и ще се ориентира от юг. Температурите ще се повишат слабо.
 


Сходни връзки

ПРОГНОЗА ЗА ВЕМЕТО НА 22.09.2013 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди