изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:01 EET
Мирослав Найденов: ГЕРБ направи много за усвояване на европейските средства    
ПолитикаСофия. ГЕРБ направи много за усвояване на европейските средства, направи много за земеделието и за културата. ГЕРБ направи много по време на управлението си и не можем точно ние да го отречем. Това каза по време на учредяването на партия БАСТА Мирослав Найденов, предаде репортер на Агенция „Фокус”.

„В голямата каца с мед, обаче имаше две лъжици с катран. Едната беше бившият министър на финансите Симеон Дянков. Заради неговия бюджет на държавата, ние уморихме бизнеса. Другата лъжица с катран беше полицейщината и вътрешния министър Цветан Цветанов. Не може в сутрешните блокове да гледаме вместо идеи за развитие, поредната изпълнена полицейска акция през нощта”, каза още Найденов.
По думите му, бившите привърженици на ГЕРБ са се отказали от тази партия, заради невъзможността на лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов да премахне от структурата на ГЕРБ Цветан Цветанов.
Мирослав Найденов добави: „Политик като Борисов не може да бъде оценяван от такива като нас, него ще го оцени историята”.
Сред поканените официални гости на учредяването на БАСТА, са били и ръководството на ПП ГЕРБ, включително и лидерът й Бойко Борисов, но са изпратили поздравителен адрес, с който се извиняват, че поради ангажименти няма да присъстват на конгреса.
Цветелина ПЕНЧЕВА
http://www.focus-news.net/
 


Сходни връзки

Мирослав Найденов: ГЕРБ направи много за усвояване на европейските средства | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди