изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:03 EET
Пророчество за България: Ще има жестоко възмездие    
Общество Помнете, ще удивим Човечеството. Родените от българи открития ще впечатлят света. Тепърва ще се узнае и за приносите на България в историята. Ще дадем на човешкия род големи умове. В областта на науката, та дори и в омразната напоследък политика. И това ще стане, но вече по-късно във времето, когато се превърнем в равностойни членове на Европа. (записано през 1990-е, бел. Слава Севрюкова)


„Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност. Едва тогаз България ще роди значими политици-обединители. Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Със световен принос в много области на човешкото знание – наука, философия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис.“ 

Това е пророчеството на световно известната пророчица Слава Севрюкова, направила смайващи открития в областта на химията и физиката. Способностите на легендарната психотроничка са признати и от Ванга, а двете винаги са говорили с уважение една за друга.

Слава е един от най-силните феномени у нас и единствената ясновидка, която бе и учен. Разкривала е пред света тайни за свойството на атома, които науката не може да открие, не може да докаже, нито пък да опровергае нейните думи.
Като повечето родни феномени, и нейната съдба е тежка. Още на 16 години остава сирак и почти веднага се омъжва. След това заживява в столицата. С всяка изминала година все повече хора разбират за способностите й и я търсят за помощ. Много от тях разказват, че тя можела да лекува от дистанция на стотици хиляди километри. Пренасяла се на мястото, намирала болния орган на човека и вземала неговата болка в собственото си тяло.
Слава Севрюкова е един от най-ярките феномени на България, който почти до края си през 1990 г. остава в сянка. Тя приживе говори за тежката карма на българския народ, заради която трудностите ще изглеждат безконечни. Ясновидката не е споменавала кога точно предреченото ще се изпълни, но част от него вече се сбъдна.
Изречено през 80-те години на миналия век, пророчество на Слава Севрюкова се сбъдва. Тогава тя говори, че след 1990 г. ще идват на власт и ще си отиват мнозина, които нищо няма да направят. Това ще продължи до едно знаменателно събитие, когато част от България ще бъде откъсната и дадена на друга държава. Възмездието ще застигне продажните политици и то ще бъде жестоко!
Нещата днес се случват така, защото кармата ни като народ е силно обременена. Според Слава Севрюкова в близките години ще има поврат и България ще изживее истински духовен подем. Тогава страната ще се радва на уважение и да си българин ще бъде повод за истинска гордост.


* * *

Държава на кръстопът. „На кръсто­пътя свистят остри ветрове. Трудно се живее в такъв район. Но пък е страшно полезно - за каляване на душите. Брулени от ветрове, заякват... "

„Тази е причината сред нас да се явят толкова ле­чители и феномени. Да помагат да оцелеем и в най-тежки времена."

* * *

Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият. (прогнозата е от началото на 1990 г)

* * *

Докато има живот на Земята, българите не ще изчезнем. Затова, казвам ви, богоизбрани сме. Други народи ще се заличат, ние не.

* * *

Въпреки упадъка, трябва да се гордеем с народността си. Открай време сме изпращали в забвение най-страшните поробители. Не трябва да търсим признание, че носим горд дух, а да го заслужим. Предстои да бъдем почита­ни в Европа и по света! От племето ни ще излязат умни същества. Ще го прославят извън пределите на страната. Радвайте се, че живеете в България!

* * *

На Земята винаги има две крайности - Светлина и Тъма. Те владе­ят Човешкия дух. Да, у нас неведнъж е вилняла не­прогледна Тъма, но по-често благоденства томителна Светлина. Душите, въплътени на българска земя, се извисяват. Племето ни, подобно на еврейското, е белязано от Бога. Тук се въплъщават еволюира­ли, ведно с най-пропаднали ниски духове. За да се развиват. При нас по-бързо се расте, в сравнение с другите народи.Будни сме, с борбен дух, но поради прекомерно ярката индивидуалност не сме единно племе. И все пак, колкото да намаляваме, пак повтарям, не ще изчезнем от лицето на Земята.

* * *

В Библия­та е казано; „Последните ще бъдат първи". Помнете - от България ще поеме по земята голяма Мъдрост. Тепърва светът удивен ще узнае онова, което племето ни е дало на Човечеството. Висока е тая чест. Колкото до славяните, на тях принадлежи Бъдещето.

* * *

Ще изтекат черните времена. В България нещата ще се проме­нят към добро. Когато с гръм и трясък нахлуе злото и всичко изглежда непоправимо погубено, ненадейно ще настане обрат (пред Милена Нейкова).

* * *

Като прогонени от подивели ветрове, ще се разпилеят разбойниците, които с десетилетия са грабили държавата. Ще дойдат честни хора, милеещи за нея. Затова ви казвам: гласувайте, кой как желае, но гласувайте! Отреденото ще стане, ала всеки трябва да поеме и лична отго­ворност, за да извърши България своята нелека мисия!"

* * *

Пророчицата сочи пръстите на ръцете си: „Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единстве­но и само за собствения джоб..."

* * *

„Разпънати на кръст между Изтока и Запада, между Севера и Юга, пред нас се откроява един единствен избор - Духовността.

Към него нито Западът, нито Изтокът ще ни спрат, защото свише сме предопределени да обогатим све­та. А и в миналото сме го правили..."

* * *

Неоценим е психичният заряд на българина. Страната ще преодолее кризата и укрепне. От богоизбрания ни народ ще се роят бъдещи духовни водачи. Това не е случайно - писмеността на сла­вянското племе преди повече от хилядолетие се яви чрез нас. Предстои ние да разширим неговата кул­тура. Това е кармично предопределено.

* * *

Помнете, ще удивим Човечеството. Родените сред нас откри­тия ще впечатлят света. Тепърва ще се узнае и за приносите ни в историята. Ще дадем на чо­вешкия род големи умове. В областта на наука­та, та дори и в омразната напоследък политика. И това ще стане, но вече по-късно във времето, когато се превърнем в равностойни членове на Европа. (годината е 1990)

Хората ще заживеят обединено. Границите ще отпаднат, но отделните народи ще запазят самобитност. Едва тогаз България ще роди значими политици-обединители.

* * *

Големи умове, помнете, предстои да излязат от нашето племе. Със световен принос в много области на човешкото знание - наука, филосо­фия, изкуство. Тогава страната ни ще е повече от Швейцария. Ще се превърне в малък примамлив световен оазис.

* * *

Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други наро­ди, ще изчезнат, ние - не. Помнете - НИКОГА! Събудената мощ на духа на българина е голяма. Родината ни ще се превърне в райска градина. Тези, които сега я напускат един ден горчиво ще съжаляват.

* * *

Таман страната ни ще се пооправи и светът ще тръгне на зле. Но ние тогаз вече ще сме на завет за онова, което иде... То ще трае наполовина на време­то на Втората световна война..." (пред Красимира Шопова).

* * *

Слава Севрюкова конкретизира времето на някои геокатаклизми: „Те ще са на етапи през известни интервали. Към третото десетилетие от вто­рото хилядолетие ще е началото на злокобните събития. Част от тях ще са между 2025-2032".

* * *

Не мислете, че земята, по която ходите, ще е все земя... Оцелелите ще са горе, по високото. Затова България - преобладаващо планинска страна - по-слабо ще пострада при бедствията."

* * *

Виждам, хората след столетие ще обитават жилища не по-високи от четири етажа. С равни покриви. В синхрон с естеството на природата и на човеците едни с други. Границите на държавите ще избледнеят (пророчествотое от седемдесетте години на миналия век).

* * *

„Държавата ще се срине. Ще се из­редят да я управляват много партии, но нищо няма да постигнат. Напротив - ще я крадат. Ще минават тия, ония... И ще дойде жена, която ще оправи нещата. Това ще стане към 2017-2018 го­дина. България ще се изправи на крака едва тогаз." (пред инженер Стамен Стаменов, прези­дент на Асоциация "Феномени").

„С промяната много лидери и правителства ще се сменят. Най-сетне начело ще застане жена. Ще възвърне в политическия живот истинското родолюбие и забравените изконни ценности. Това ще е белег за изплащане на българската карма. Тогава ще се оттласнем напред. Ще настъпи неудържим раз­цвет във всички области." (пред Красимира Шопова още преди 10.11.1989 година)

„Ще настане чудо през XXI век в Родината."

http://www.bulgariautre.bg

 


Сходни връзки

Пророчество за България: Ще има жестоко възмездие | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди