изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 03:33 EEST
РАБОТНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ ЗА ВиК    
Новини В края на миналата седмица областният управител Недко Марчев проведе работна среща с представители на „Ежис Инфраструктура България" – консорциум, ангажиран с изготвянето на Регионален генерален план за водоснабдяване и канализация на обособена територия ВиК-Добрич, който е от важно значение за развитието на ВиК инфраструктурата в областта.

Това съобщиха от пресцентъра на областна администрация. Оттам уточняват,  че в рамките на срещата областният управител е бил запознат от експертите в резюме с проекта, чиято цел е да се направи оценка на водоснабдителните и канализационни системи и да се определят инвестиционните нужди.

С оглед финализирането на дейностите, на следваща среща в най-скоро време, фирмата ще представи финалният вариант във връзка с изискването на процедурата за одобряване на генералния план от областния управител.

Успешното реализиране на проекта е сред основните приоритети за Министерството на регионалното развитие и ще подпомогне развитието на отрасъла, по-доброто планиране и приоритизиране на инвестициите, както и повишаване на качеството на услугите в област Добрич, допълват от администрацията. НДТ

 


Сходни връзки

РАБОТНА СРЕЩА ПО ПРОЕКТ ЗА ВиК | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди