изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-23 @ 12:42 EEST
МРЪСНА ИГРА: Прецакаха България преди решителния сблъсък с Полша:    
СпортОт лагера на волейболния ни национален отбор се оплакаха как домакините от Полша са прецакали "трикольорите" точно преди решителния сблъсък за класиране на 1/4-финалите на Европейското. Утре от 21:00 часа селекцията на Камило Плачи спори с "дружина полска". Срещата ще бъде предавана директно по НЮЗ7, както и в БЛИЦ с картина.

Четирима от волейболните ни национали ще тренират на малко по-облекчен режим преди утрешния плейоф. Тодор Скримов, Тодор Алексиев, Цветан Соколов и Виктор Йосифов имат леки болежки, но ще бъдат на линия за срещата с Полша. Както е известно, първият се контузи при загубата с 2:3 гейма от Германия и пропусна поражението от Русия (1:3). Утре обаче Скримов отново е на разположение на Плачи.

"Трикольорите" обаче съобщиха, че са получили неудобно време за тренировка в официалната зала "Ерго Арена" - между 16:30 и 18 часа. Освен това ще трябва да пътува около 45 минути с автобус дотам, тъй като организаторите решиха да не местят отборите от Гдиня в Гданск.

В българския щаб приеха съвсем спокойно факта, че ще играем с домакините още в 1/8-финалния плейоф. Това лято нашите биха на два пъти Полша в Световната лига и така се класираха за финалите. Очаква се всички 12 000 места в залата да бъдат запълнени с колоритната агитка на домакините. Около 50 български фенове пък ще викат за възпитаниците на Камило Плачи.

Победителят от двубоя ще се изправи на 1/4-финалите срещу Германия още в сряда.  http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

МРЪСНА ИГРА: Прецакаха България преди решителния сблъсък с Полша: | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди