изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 14:13 EEST
ПРАЗНИЧНА СРЕЩА В „ХОБИСКЛУБ”    
ОбществоВ навечерието на Деня на Добрич - 25 септември, среща за спомени и поздравления събра членовете на „ХобиСклуб”-Добрич, съобщи председателят му Иван Тодоров. Техни гости са били Веселина Малчева и Коста Янков, който е роден в Добрич, а живее в Италия.

„Те оживиха срещата с детските си спомени за 25 септември 1940г, деня на възвръщането на Добрич и Южна Добруджа към майка България”, сподели Иван Тодоров. Той допълни, че разговорите са продължили и с плодородието на добруджанската земя, за дъха на чернозема,който омагьосва всеки,който я посети.

В разговора се включили и майсторите на вкусна зимнина, приготвена от плодовете на Златна Добруджа, като Руска Добрева, Радка Иванова, Магда Благоева, Валерия Урсова, Николинка Вичева, Бранко Николов.

Нека никой не забравя родната земя, своя български корен и традиции, да милее за тях и да ги защитава пред света, каза след срещата Иван Тодоров. НДТ

 


Сходни връзки

ПРАЗНИЧНА СРЕЩА В „ХОБИСКЛУБ” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди