изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 14:29 EET
"Левски" живна срещу пешеходци - 6:0    
Спорт

"Левски" най-после се пооправи и в класирането, и в статистиката след 6:0 с "Нефтохимик" на "Аспарухов". Е, вярно, и новата победа дойде срещу отбор с върховна мечта да се настани в средата на класирането. Обаче "сините" най-после наближиха "Зона Европа" и заеха пето място преди последните мачове от кръга.



За първи път от 1:0 с "Лудогорец" на 18 май "Левски" спечели в "А" група на свой терен. Също от месец май "сините" нямаха 2 поредни победи в шампионата. И за един мач забиха повече голове, отколкото в последните си 5 тъжни домакинства, като се започне от 1:1 със "Славия" на 25 май. В черната серия отборът отбеляза 3 пъти на "Герена".

А подобна разгромна победа "Левски" няма от 28 ноември 2012-а, когато разби "Етър" със 7:1 у дома. Сполуката дойде в първия мач, в който и петимата от селекцията на Славиша Йоканович, и Наско Сираков излязоха титуляри.

Двубоят с "шейховете" бе особен. Три гола забиха двама, на които последната работа е да вкарват. Дефанзивният халф Даниел Димов отбеляза дваж, а игралият десен защитник Пламен Димов - веднъж.

Аха да стане "Квартет Димов", защото Дани улучи и греда след почивката. Владимир Гаджев вкара редките за кариерата си два гола. Заби и Мирослав Иванов, който за едно полувреме заработи рейтинг за №1 в мача.

"Нефтохимик"? "А" група явно не е и за 14 отбора.

"Шейховете" направиха впечатление най-вече с повреда в автобуса, който спря безнадеждно на близо километър от съблекалните. "Сините" предложиха превоз на гостите, които предпочетоха да пристигнат пеш, носейки сакове с екипировка.

А по-тежкия багаж натовариха на таксита...

http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

"Левски" живна срещу пешеходци - 6:0 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди