изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:15 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-    На 25 септември, около 22:30 часа при провеждане на специализирана полицейска операция в малките населени места, служители на РУП Балчик, задържаха четирима мъже в момент на кражба на царевица. Установено е, че от земеделска нива, находяща се на около 2800 метра западно от с. Соколово, са набрани и подготвени за товарене около 1 200 килограма царевица. На място е установен и лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация и товарно ремарке. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Балчик са задържани М.И. (27 г.) от с. Котленци, общ. Добричка, П.К. (20 г.), С.Н. (31 г.), Б.Д. (33 г.) и тримата от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.
-    На 25 септември, около 16:17 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Трети Март” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Деу” с добричка регистрация поради неспазване на дистанция настига и блъска движещия се пред него и намаляващ скоростта лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация. Вследствие на настъпилото ПТП са допуснати материални щети по двата автомобила. При последвалата проверка за употреба на алкохол на водача на лек автомобил „Деу” цифровата индикация отчита наличието на 1,89 промила. С полицейска мярка за срок от 24 часа в Първо РУП Добрич е задържан А.Л. (48 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.
-    На 25 септември, около 13:06 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по ул. „Отец Паисий” в град Добрич. Установено е, че водач на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация при движение с несъобразена скорост с пътните условия и уязвимите участници в движението блъска пресичаща пешеходка Ц.Д. (30 г.) от с. Малка Смолница, община Добричка. Вследствие на настъпилото ПТП, е пострадала пешеходката, която е настанена в МБАЛ Добрич с фрактура на дясна ръка, без опасност за живота. На двамата участници в ПТП са взети кръвни проби по надлежен ред с протоколи за медицинско изследване. По случая е образувано досъдебно производство.
-    На 25 септември, в 21:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП в района на ж.к. „Балик” в град Балчик. Установено е, че водач на лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, поради неправилно движение по пътното платно се удря в паркиран лек автомобил „Опел”. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1.90 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Балчик е задържан М. Й. (65 г.) от град Балчик. По случая е образувано бързо полицейско производство.
-    На 25 септември, около 17:50 часа на КПП Албена, автопатрул спират за проверка товарен автомобил „Мерцедес” с чуждестранна регистрация. При последвалата проверка за употреба на алкохол, цифровата индикация отчита наличието на 1,44 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа в РУП Албена е задържан Х. Х. (47 г.), гражданин на Германия. По случая е образувано бързо полицейско производство по описа на РУП Албена.


 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ
Автор: Anonymous да 2013-09-26 @ 16:25 EEST
Ето! Време е да се вдигне границата за алкохола. Какви са тия 0,5 ? Направо 2,0 трябва да се сложи... :))))

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди