изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:29 EEST
АЛБЕНА СЕ ЗАВРЪЩА НА КАРТАТА НА СВЕТОВНИЯ ТЕНИС    
СпортВаканционно селище „Албена” се завръща на картата на световния тенис. От 28 септември до 6 октомври курортът ще бъде домакин на международния турнир по тенис за жени „Albena open 2013 с награден фонд $10 000. Надпреварата е от календара на ITF и носи точки за световната ранглиста. Заявка за участие са направили топ тенисистки от 11 държави – България, Франция, Чехия, Белгия, Турция, Русия, Румъния, Холандия, Македония, Украйна и Молдова.
3.06.2013: На перлените плажове в Албена се проведе ежегодният турнир по плажен тенис за наградите на VISION.  3.06.2013: На перлените плажове в Албена се проведе ежегодният турнир по плажен тенис за наградите на VISION.  Алекс Мингози/Никола Гамби Nicolo Gambi-AlexMingozzi

Голяма част от тях вече са в комплекса и тренират на реновираните кортове, които отговарят за провеждането на професионални турнири. Водачка в основната схема е националката на България Диа Евтимова.

През уикенда и в понеделник гостите на Албена ще имат възможност да наблюдават срещите от квалификациите, като първите осем от пресявките ще намерят място за мачовете от основната схема от 1 до 6 октомври. В “Albena open” ще участват две тенисистки от Добрич. Христина Дянкова ще започне от квалификациите, а Калина Божилова получи ”уайлд кард” да започне директно от основната схема.

Предстоящият турнир е част от дългосрочната стратегия на Албена да се утвърди като място за тенис почивки, лагери и провеждане на състезания за всички възрасти и на всички нива.

Комплексът от две години организира най-престижните състезания в България за деца до 8 и до 10 години, а от това лято е и официален партньор на Българската федерация по тенис. Тенис резортът получи правото да домакинства през следващите две години на летните ни държавни лични първенства за състезатели до 12, 14, 16 и 18 години, а изготвената програма от местните тенис специалисти ще наложи курортът като една от най-привлекателните тенис дестинации в Европа.

 


Сходни връзки

АЛБЕНА СЕ ЗАВРЪЩА НА КАРТАТА НА СВЕТОВНИЯ ТЕНИС | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди