изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 09:47 EEST
СЕНЗАЦИЯ НА СТАРТА НА ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО    
СпортНовият сезон на хандбалното първенство при мъжете започна със сензация. Грандът Локомотив (Варна) инкасира загуба от новака Фрегата (Бургас) с резултат 31-32. На полувремето бургазлии водеха с 15-14. Срещата започна отлично за варненци и до 10-тата минута таблото светеше 7-2 в тяхна полза.

След тим-тайм аут отборът от Бургас успя да навакса своето изоставане и разликата стана само гол за локомотивци.До края на полувремето мачът се разви гол за гол като единствено домакините могат да съжаляват за изпуснатите положение и адмирации може да получи само и единствено вратарят на Фрегата  - Пламен Иванов.

Втората част започна кошмарно за момчетата на Никола Карастоянов и бургазлии бързо направиха аванс от 4-5 гола като максимално убиваха темпото заради проблеми с физическото състояние.Чавдар Чернев и компания успяха да вкарат мача в инфарктно положение като 4 минути преди края таблото светеше само 2 гола аванс за гостите от Бургас.Отново блестящи изяви на вратата на Пламен Иванов съкрушиха играчите на Локомотив (Варна). Минута и половина преди краят стражът на Фрегата направи своето най-важно спасяване като от 6-тия метър успя да парира удара на Тансер Юсню и с това сложи край на надеждите на локомотивци дори и за равенство.

Локомотив(Варна) – Фрегата (Бургас) - 31-32 (14-15)

В другите срещи от кръга:

Спартак (Варна) – Левски (Българене) - 37-22 (19-8)

Отново гръбнакът на отбора на Спартак Бранимир Балчев стана голмайстор с 8 попадения

НСА (София) – Осъм (Ловеч) - 44-34 (17-12)

Юлиан Додев записа 10 попадения докато съотборникът му Александът Бояджиев от Осъм се отчете с 9.

Червен картон за Виктор Симеонов в началото на второто полувреме реши изхода от мача след като до момента мача се движеше гол за гол с крехка преднина за НСА.

Срещата между Добруджа (Добрич) и ЦСКА (София) е отложена за 20 октомври. В този кръг Интер-Академик (Благоевград) почива.

 


Сходни връзки

СЕНЗАЦИЯ НА СТАРТА НА ХАНДБАЛНОТО ПЪРВЕНСТВО | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди