изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:04 EEST
ДО КРАЯ НА НОЕМВРИ ПРЕДОСТАВЯТ ВАУЧЕРИ ЗА ДЕКОДЕРИ    
Новини

 Раздаването на ваучерите ще продължи до месец ноември включително, съобщиха от Регионалната дирекция „Социално подпомагане”. Оттам информират, че първият етап от раздаването на декодери за цифрова ефирна телевизия е към края си. В Добричка област списъците на правоимащите се намират в определените пощенски станции. Гражданите могат да получат информация за  пощенската станция, в която се раздават ваучерите, и  в съответната дирекция «Социално подпомагане» по постоянен адрес на правоимащите.



Тези от тях, които нямат възможност да приемат цифрова телевизия чрез своите телевизори, трябва да удостоверят това с декларация, която ще им бъде предоставена за попълване в пощенските станции или в социалните дирекции преди получаването на ваучера. При получаването му  лицата следва да представят лична карта или личен паспорт. При невъзможност лично да посетят пощенската станция следва да упълномощят лице, което да получи ваучера вместо тях. Важно е получателите да знаят, че не трябва да се нарушава целостта на ваучера.

Към момента са предоставени общо 3200 ваучери за декодери на правоимащите в областта, а очакваният брой е 4400. НДТ

 


Сходни връзки

ДО КРАЯ НА НОЕМВРИ ПРЕДОСТАВЯТ ВАУЧЕРИ ЗА ДЕКОДЕРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди