изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:31 EET
Депутатите отхвърлиха искането за оставка на председателя на парламента Михаил Миков    
ПарламентСофия. Депутатите отхвърлиха искането за оставка на председателя на парламента Михаил Миков, предаде репортер на Агенция „Фокус”. При първото гласуване участваха 191 народни представители, от които 81 бяха „за”, а 110 – „против”. Депутатът от ГЕРБ Цветомир Михов поиска прегласуване. При повторното гласуване участваха 192 народни представители, от които 82 – бяха „за”, 110 – „против”.

Можете да бъдете опозиция на мнозинството, на правителството, но не можете да бъдете опозиция на парламента и на народа, който ви е изпратил тук, каза председателят на Народното събрание Михаил Миков на обсъждането на искането за оставката му. „Искам да благодаря за подкрепата, която чух от ПГ, които ми възложиха тази тежка отговорност”, добави Миков. „Вие също сте народни представители, които носят отговорност за парламентаризма и демокрацията в България. Можете да бъдете опозиция на мнозинството, на правителството, но не можете да бъдете опозиция на парламента и на народа. Аз не съм председател, аз съм един от вас”, каза той. „Аз лично няма да участвам в гласуването”, обясни Михаил Миков.
Екатерина ПАНОВА

Парламентът отхвърли вота на недоверие

 


Сходни връзки

Депутатите отхвърлиха искането за оставка на председателя на парламента Михаил Миков | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди