изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:36 EEST
Пендачанска плаши със съд заради "Четвърта власт"    
Новини Съпругата на Найо Тицин Александрина Пендачанска се разлюти заради критиките към мъжа й за сериала "Четвъртата власт", където той е продуцент. Лентата, опитваща се да разкрие кухнята на вестникарството, роди остри критики и дискусии както в медийната гилдия, така и сред редовите зрители. Пендачанска заплаши със съд, ако някой внушава, че тя и Тицин са прибрали пари за сериала. Официално се знае, че лентата струва 2 181 440, 80 лв. Всеки епизод излиза 181 786 лв. без ДДС.

Оперната певица блокира и приятели във Фейсбук заради критични коментари. Първа жертва падна бившата царска зам.-министърка Любка Качакова, която оплю лентата с думите: "Е, глътнахте ли си граматиката".

"Госпожо Качакова! Въпреки силната вътрешната съпротива да общувам с човек, употребяващ израза "Е, глътнахте ли си граматиката", преди да преустановя нашата виртуална комуникация и Ви блокирам, държа да знаете не само Вие, но и тези, подобни на Вас: Не съм изненадана, че Вие и Вашето обкръжение не харесвате сериала "Четвърта Власт", написа във Фейсбук Пендачанска.

И то не защото той е добър или лош - той не е нито толкова добър, нито толкова лош, че да събуди силните страсти на Вашата "бдителна гражданска съвест"! Той разказва, къде по-добре, къде по-нескопосано, как такива като Вас корумпираха и унищожиха реалната гражданска съвест на всяко общество в нейното ядро - Четвъртата Власт, продължава оперната прима.

Е, няма как да Ви хареса! Имам още много какво да Ви кажа, но няма смисъл, а и нямам сили! Ще кажа едно последно нещо - на Вас и подобните Ви! Засрамете се!!! Защото ние вече се уморихме да се срамуваме заради Вас!!!, завършва Пендачанска.

Над 300 души са харесали поста на съпругата на Найо Тицин. Качакова обаче не е единствената, отнесла яда на певицата. Тя се люти и на друг свой "приятел" в мрежата Добри Божилов, който коментира сериала с думите: "Проблемът не е сериалът, а парите дето прибрахте с Найо." Това написахте вчера на моята стена, а каквото се пише тук и детето ми може да прочете! Е, няма как да ви се размине! И сега да ви кажа: не само нямам намерение да ви позволявам да ме обиждате, да клеветите името и семейството ми тук, но и държа да Ви предупредя, както Вас, така и всеки друг: всеки опит за инсинуация или най-малкото внушение, че аз или съпругът ми сме "прибрали" някакви пари, ще бъде любезно поканен да защити твърденията си в съда! С което тук прекратявам комуникацията с вас!, отсича Пендачанска./ http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Пендачанска плаши със съд заради "Четвърта власт" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди