изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:07 EET
Албена на Черноморския туристически форум    
ТуризъмВарна посрещна за шести пореден път Черноморския туристически форум под патронажа на министъра на икономиката и енергетиката Драгомир Стойнев и кмета на града Иван Портних. На изложението в Гранд Хотел „Димят" от 02 до 04 oктомври 2013 г. участват общините Дряново, Враца, Етрополе, Сливен, Момчилград и Варна, Природните паркове в България, Проект „Прекрасния Дунав" и други. Фокусът тази година е на темата „Еко туризмът - нашето зелено бъдеще.В сборника с доклади на форума участва и „Албена" АД.

На щанда на изложението ваканционното селище се представя с най-новите си оферти за есента:програмата Гранд Релакс Силует и Есен във Фламинго Гранд. Истинска туристическа библиотека с книги и каталози на тема опазването на екологичното равновесие на крайбрежието се разгръща на Община Варна. В програмата на изложението са включени беседите: „Възможности и  тенденции в развитието на екологичния туризъм в България", „Особености и проблеми  на екологичния туризъм в Община Варна", „Екологичният туризъм-химера или реална възможност". Изложението бе посетено от зам. министъра на икономиката с ресор туризъм - Бранимир Ботев,кмета на Варна - Иван Портних, както и от много туроператорски фирми,жадни да се запознаят с новостите на българския туристически пазар. Изложението бе посетено и от делегация от Курск,която е на посещение в България. В желанието си да намерят нова дестинация за оздравителен туризъм ректорът на Курския Университет,директорът на летище Курск, министърът на здравеопазването и туризма на Курск и представители на няколко тутроператорски фирми,посетиха в частност и ваканционно селище „Албена". Изложението ще продължи до 04.10.2013г. и всеки професионалист в сферата на туризма ще намери нови интересни дестинации или оферти.
 


Сходни връзки

Албена на Черноморския туристически форум | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди