изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-19 @ 05:41 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


-          На 03 октомври 2013 г. в РУП 01 Добрич е получен сигнал от гражданка, за това че неизвестни лица извършват кражба на метална решетка. След предприетите незабавни действия на полицейските служители, са задържани лицата Ц.Г., на 59 години, С.Т., на 43 години и В.Г., на 34 години от гр.Добрич. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че същите са извършили кражба на 12 м медни тръби от газопреносната мрежа в жк „Добротица”. По случая се работи в условията на бързо производство.

-          На 03 октомври 2013 г. В РУП 01 Добрич е получено съобщение от 53 годишен жител на гр.Добрич. По данни на тъжителя, неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в дома му по ул.”Оп. Димитър Ковачев”, гр.Добрич и е извършил кражба на 10500 лв. По случая е обазувано досъдебно производство.

-          На същата дата в РУП Балчик е получено съобщение за извършена кражба от работилница, намираща се в стопански двор в с.Кремена, общ. Балчик. В работилницата неизвестни лица са проникнали през незатворена врата и са извършили кражба на електрожен, ъглошлайф, виброшлайф, прободен трион, верижен трион, акумулатори, дрелка, 400 литра гориво и др. Образувано е досъдебно производство.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди