изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 20:05 EEST
ОСЪДИХА ПОБОЙНИК, НАБИЛ МАЙКА И ДЯДО ЗАРАДИ ДЕТСКА ИГРА    
Ред и сигурностПрисъдата, която Районният съд в Добрич е определил на 41-годишния Желязко М. Стоянов за нанасяне на телесни повреди на 34-годишна жена и нейния 67-годишен баща, бе потвърдена и от окръжните магистрати.

Добричлията ще търпи в продължение на осем месеца две пробационни мерки - задължителна регистрация по настоящ адрес и задължителни периодични срещи с пробационен служител. Освен това, той трябва да обезщети с 800 лева жената, а с 1300 лева – баща й.

Желязко Стоянов е обжалвал присъдата си пред Окръжния съд с мотива, че той се е защитавал от жената и баща й, които са негови съседи. По време на делото е установено, че отношенията между комшиите били влошени. Били подали в полицията поредица жалби с оплаквания. На 5 април миналата година дъщерята на 34-годишната жена си играела с тротинетка на улицата пред къщата им. Преминала и през двора на Желязко, където играела неговата дъщеря. Той решил, че съседското дете може да засегне неговото, отишъл и го ритнал. Когато детето паднало от тротонетката, то изпищяло. Майката, заедно с позната, отишла при Стоянов, за да го пита защо се държи така. Той отговорил, че нищо не е направил. Тогава жената повикала 67-годишния си баща, като по телефона му обяснила ситуацията. Когато той пристигнал, дъщеря му разказала случилото се и започнала да вика Стоянов. Той излязъл на улицата и започнал да я налага с юмруци. Когато бащата се намесил, Желязко започнал да удря с юмруци по главата и него. Възрастният мъж паднал на земята, а съседът му продължил да го рита по краката и главата. Техни познати успели да ги разтърват. От побоя жена получила контузия на главата,както и баща й, който имал и сътресение на мозъка и разкъсни рани по главата.

Окръжният съд е преценил, че не са доказани твърденията на Желязко, че и той е бил от съседите си, и е потвърдил присъдата, която е окончателна. НДТ


 


Сходни връзки

ОСЪДИХА ПОБОЙНИК, НАБИЛ МАЙКА И ДЯДО ЗАРАДИ ДЕТСКА ИГРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди